:
Tomek napisał/a: |
Osoby widziały? |
price of € 899,00 |
Nie, nie widziały i wcale nie chcą zobaczyć
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
EDYTA: I dodam, że już pozamiatane, wszystkie 75 szt zarezerwowane .. Więc pozostaje tylko pocmokać ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-09-11, 09:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomek, coś tam kiedyś widziały.
:
U panie, sikor na bogato, cena
, ale co się dziwić skoro taki werk tam pracować będzie.
:
No no robi wrażenie nie tylko ceną
:
Brzydki zegar z brzydką ceną.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ogólnie fajny, tylko te uszy nieproporcjonalne- pasek 24mm przy kopercie 43mmm to zbyt duzo
k-kapusta
[Usunięty]
2013-09-11, 10:32
:
No daje radę,cena jak na limitkę i projekt to jednak do przyjęcia-bo jak widać poszły jak świerze..
:
Poszły jak świeże, świeże, świeże bo tylko 75 szt. Ale taki ładny mechanizm a trzeba będzie go paskiem nato zakryć..
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Osoby widziały? |
Widziały, w sobotę poinformował mnie fejsbuk o otwartej liście rezerwacji.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
widzialy.
dawno nie widziala ma osoba tak nieczytelnego zegara tez
beceen | ***** ***
:
Ale koperta moim zdaniem ciekawa.
:
Oświeci mnie ktoś co jest do czego na tej tarczy?
Górna tarczka godzina i minuta, prawa i lewa chrono, dolna mała sekunda. A dwie duże wskazówki?
:
Bo to tzw. "Doppelchrono", lub po francuskiemu rettrepante. Ma dwie wskazówki sekundowe, startujesz obie wciśnięciem guzika, potem jak naciśniesz go drugi raz - staje jedna, a trzeci raz - staje druga. Po zatrzymaniu obu, zerujesz drugim guzikiem. Dwa czasy mierzysz, po porstu. Na przykład jak gotujesz jajka na półmiękko i na całkiem miękko - niezbędny wręcz ficzer