G. Gerlach CWS Sokół 1000
Odpowiedz do tematu

:
Cytat:
CZekaj, jutro powiem że trzeba 10 zeta wpłacić bezzwrotnie - i zobaczymy :złośliwiec:

Ty tu Krzychu nie strasz opłatami za spamerkę tylko powiedz coś lepiej o Racerze :złośliwiec: Bo jak mi kolejne fajne chrono wypuścicie to plany będę musiał znowu zmieniać facepalm

:
:popcorn:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Sylwek
[Usunięty]
:
chyba przestanę zwracać uwagę na kolejne pomysły Panów z Gerlacha , tzn ....zacznę pomijać je milczeniem :(

:
Słoniu, dajcie chwilę - Damian dopiero dziś skończył. Trzeba to jeszcze przegadać, ew. dopracować. Myślę że w tym tygodniu będzie "na gotowo".

:
Eenooo nie gadaj, tylko pokazuj... Poprawki naniesiecie w tygodniu pifko

:
ALAMO napisał/a:
Bo to banda spamerów jest i nie opuści żywemu :D
CZekaj, jutro powiem że trzeba 10 zeta wpłacić bezzwrotnie - i zobaczymy :złośliwiec:

Może od razu Ci 40 zł wpłacę - żebyś nie musiał dwa razy po te flaszkię chodzić :D

:
pasti napisał/a:
No nieźle się watek rozwija... 3/4 to zaklepywanie numerów do rendera na którym widać "lekki zarys" :popcorn:

ojtam ojtam :))
cool

_
work in progress
:
Santino napisał/a:
żebyś nie musiał dwa razy po te flaszkię chodzić
:))
...ale impreza! stawiam następną! :facepalm:

Kuba
:
No to rodzeństwo dla Żubra będzie. Jak na razie bardzo mi się podoba. Dla mnie na urodziny w przyszłym roku proszę o rezerwację numeru 44. Dziękuje i pozdrawiam. pifko

GG Kosmonauta, GG Żubr, Xicorr FSO M20, Deep Blue Jugg II, TAO, Adriatica, Timex i takie tam pierdoły. ;)
:
chce go pifko pifko pifko

:
Wygląda zachęcająco! pifko

Segoy
:
No to ja wstępnie poproszę nr 30 jeśli jeszcze wolny :)

:
Jak to zwyikle ze starymi, muszę się ciut przyczepić - a mianowicie do kolorystyki, bardzo współczesnej i bardzo nie wintydżmotocyklowej. Jak widać na licznych w Google - grafika fotkach, Sokoły były (są dziś) zielone, czarne, wiśniowe z budyniem... ale zupełny brak niebieskich. Wiem, że zielona tarcza wyglądałaby dość "metro", wiśniowy będzie Żubr, ale może czarny (z "budyniowymi" indeksami i może znaczkiem "CWS"). A dodam tu, że wersja wojskowa nosiła nazwę CWS M III (często rozumiane jako 111, warto wpisać w Google grafika "sokół 1000 m 111"). Jak wielu Kumotrów wie, w ukazującym się co dwa tygodnie Wielkim Leksykonie Uzbrojenia "Wrzesień 1939" zeszyt z 31 października ma być poświęcony Sokołom 600 i 1000.

Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-09-09, 18:01, w całości zmieniany 5 razy
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Wiem wiem, próbowałem różnej kolorystyki, takiego mocno vintagowego wyglądu też, ale nie było takiej mocy jak przy niebieskim ;) No i koperta zachęca do nowoczesności.
Tworząc jakiś projekt chce żeby podobał się on jak największemu gronu odbiorców. Jak widać po reakcji chyba się udało, bo zamazany render cieszy się popularnością ;) Czerń, czy khaki może podobać się grupce zapaleńców, a jak chłopaki wykładają konkretną kasę na projekt to chciałbym żeby on się sprzedawał a nie leżakował gdzieś w magazynie ;)

_
work in progress
:
Damianu, a kiedy pełen render? :))

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum