Odpowiedz do tematu
:
beceen, jak już będziesz działać - bardzo proszę o fotorelację. Szczególnie "przed i po"
:
A te gąbeczki to byle jakie, czy jakieś szczególne?
Coś mi się telepie, że ktoś wskazywał jakieś z teflonem czy czymś, ale już nie pamiętam o co dokładnie chodziło.
pozdrawiam
Narfas
Iks napisał/a: |
Mi gąbeczką do naczyń wychodzi całkiem fajna szczotka |
A te gąbeczki to byle jakie, czy jakieś szczególne?
Coś mi się telepie, że ktoś wskazywał jakieś z teflonem czy czymś, ale już nie pamiętam o co dokładnie chodziło.
pozdrawiam
Narfas
:
pamiętajcie ,że samą kopertę
żeby mi który nie wyskoczył ,że sobie szkło podrapał
a w czym ??? w imadle można , a najlepiej jest ogólnie jak urządzenie szczotkujące jest zamocowane na stałe ,a detal trzymają łapki ,czyli paliuchi
jak się obawiacie starcia linii papilarnych, to sobie zróbcie ochraniacze z obciętych rękawic roboczych
powodzenia[/b]
beceen napisał/a: |
a w czym umiescic kopertę ?
|
pamiętajcie ,że samą kopertę
żeby mi który nie wyskoczył ,że sobie szkło podrapał
a w czym ??? w imadle można , a najlepiej jest ogólnie jak urządzenie szczotkujące jest zamocowane na stałe ,a detal trzymają łapki ,czyli paliuchi
jak się obawiacie starcia linii papilarnych, to sobie zróbcie ochraniacze z obciętych rękawic roboczych
powodzenia[/b]
:
Sylwek, rozumiem, że już przeprowadzałeś takie niecne procedery? Możesz nas oświecić jakimiś fotkami?
:
Ostatnio zmieniony przez Sylwek 2013-09-04, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Chorwat, nie szanowny Kolego , ja zegarkowych kopert nie szczotkowałem nigdy , ale zanotowałem w swoim życiu zawodowym przygodę z obróbką metali ,więc takim doświadczeniem mogę się podzielić,, dlatego między innymi napisałem,że uprasza się o sprawdzenie empiryczne
edyta:
bo na stalowych elementach okuciowych szczotkowanie moze wyglądać zgoła inaczej niż na stalowych kopertach ,chociaż osobiście wątpię w prawdziwość tego stwierdzenia
najlepsze będzie ,jak w wyniku szczotkowania okaże się ,że stalowa koperta nie jest stalową
edyta:
bo na stalowych elementach okuciowych szczotkowanie moze wyglądać zgoła inaczej niż na stalowych kopertach ,chociaż osobiście wątpię w prawdziwość tego stwierdzenia
najlepsze będzie ,jak w wyniku szczotkowania okaże się ,że stalowa koperta nie jest stalową
Ostatnio zmieniony przez Sylwek 2013-09-04, 22:09, w całości zmieniany 1 raz