Odpowiedz do tematu
:
a koperta to nie poczerniona koperta meisterarta
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Świetny!
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Meisterart ma 43mm a ten 47mm
Ciniol napisał/a: |
a koperta to nie poczerniona koperta meisterarta |
Meisterart ma 43mm a ten 47mm
:
Jakby miał 43mm to chyba bym kliknął
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
no, i taki kolor indeksow powinien byc w podforumowym lotniku
beceen | ***** ***
:
Rozmiar Shanghai'a Pilota lub Parnisa Pilota, nie jest tak źle ..
:
Zastanawiam się tylko po jaki wuj na tarczy jest podziałka telemetryczna, w przypadku tego zegarka to kompletny bezsens.
:
Zajebibi ten ingersoll Nawet rozmiar bym przeżył... Poczekam, może w licytacjach się pojawią?
:
A ja bym chcial taki kolor w Nawigaorze.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ingersoll często lubi dodać jakiegoś kwiatka od siebie to i tu musieli
Svedos napisał/a: |
Zastanawiam się tylko po jaki wuj na tarczy jest podziałka telemetryczna, w przypadku tego zegarka to kompletny bezsens. |
Ingersoll często lubi dodać jakiegoś kwiatka od siebie to i tu musieli
:
Całkiem fajny. Ale szczelność to chociaż do 5 ATM mogliby zrobić
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A po co w pilocie?
kornel91 napisał/a: |
Całkiem fajny. Ale szczelność to chociaż do 5 ATM mogliby zrobić |
A po co w pilocie?
:
Żebyś myjąc ręce nie zalał go Tak jak w Diver 500 m też nikomu nie jest potrzebny
Słoniu napisał/a: | ||
A po co w pilocie? |
Żebyś myjąc ręce nie zalał go Tak jak w Diver 500 m też nikomu nie jest potrzebny
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Hehe, właśnie - a ja nie mam żadnego głębokowannnowca powyżej 1km
kornel91 napisał/a: | ||||
Żebyś myjąc ręce nie zalał go Tak jak w Diver 500 m też nikomu nie jest potrzebny |
Hehe, właśnie - a ja nie mam żadnego głębokowannnowca powyżej 1km
:
Odpowiedz do tematu
Nie wiem jak Ty myjesz zęby, że po łokcie się zalewasz wodą
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW