LEVER
Odpowiedz do tematu

:
Maras68 napisał/a:
ile ma w pasie - 35-38 mm? :shock:

Nie mierzyłem, jednak standardowy DH wypada przy nim mało.

Pozdro!!!
:
:shock:

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Wymiary porównawcze bez koronki:

1) standardowy prostokąt: 25 x 33

2) mutant 34 x 45

Pozdro!!!
:
...właśnie narysowałem sobie mutanta na papierze...... :shock:

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
To teraz tylko pozostaje polować :))

Pozdro!!!
Spam
[Usunięty]
:
kaido2 napisał/a:
Ot np taki :

Obrazek

...fajnie to wygląda... aż mnie naszło, żeby mojego T17 opasić co by się na haku nie kisił

:
Wojtek , damkę zostawiłbym w spokoju, bądź menczyzna :D

Pozdro!!!
:
....damkę to ja mam...taką mikro Zwiezdę :D ładne toto.....biorę do łapy, patrzę, patrzę i odkładam :D Wojtka to kolos :))

:
Jak już rozmowa zeszła na takie rozmiary to uwierz ta Zaria będzie tu monstrum w porównaniu do pewnego pierścioneczka będącego w moich zasobach.

Pozdro!!!
Spam
[Usunięty]
:
kaido2 napisał/a:
Wojtek , damkę zostawiłbym w spokoju, bądź menczyzna :D

...ale T17 nie jest takiż znowu dziewczyński... ma te 44/34mm bez uszu i z koronką... może ujdzie...

:
Aaaa, to niecne myśli mnie naszły bom myślał że on mniejszy. Zegar klasa, nosiłbym.

Pozdro!!!
:
Spam, jakie to małe :D ślij do mnie do kiltu będzie jak znalazł :))

Spam
[Usunięty]
:
jimmy napisał/a:
Spam, jakie to małe :D ślij do mnie do kiltu będzie jak znalazł :))

:P :))

kaido2 napisał/a:
Aaaa, to niecne myśli mnie naszły bom myślał że on mniejszy

...toś się nareszcie oszukał :złośliwiec: a w środku jeszcze ładniejszy choć mechanizm surowy i niewiele mniejszy od koperty...

:
pifko

:
Spam napisał/a:

...toś się nareszcie oszukał :złośliwiec: a w środku jeszcze ładniejszy choć mechanizm surowy i niewiele mniejszy od koperty...

Czyli jednak bapski, bo prawdziwi menczyźni tylko gold uznają.

Pozdro!!!
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum