Zawodowo.
....paskowanie
Odpowiedz do tematu
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
A jakie militarne nazwy: "Foch", "Pershing", "Kitchener" - każdy ważniejszy kraj z Entanta ma swojego... reprezentanta
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Twój Marcin? czy dla kumotra jakiego nowy nabytek przygotowałeś?
kaido2 napisał/a: |
Wrzuciłem to na pasek:
Obrazek I nawet nie jest źle. |
Twój Marcin? czy dla kumotra jakiego nowy nabytek przygotowałeś?
:
Zapewne wszyscy oni nosili kieszonkowce
Gb.
Wintergreen napisał/a: |
A jakie militarne nazwy: "Foch", "Pershing", "Kitchener" - każdy ważniejszy kraj z Entanta ma swojego... reprezentanta |
Zapewne wszyscy oni nosili kieszonkowce
Gb.
:
Podobnież jak ja
Jacek. napisał/a: | ||
Zapewne wszyscy oni nosili kieszonkowce Gb. |
Podobnież jak ja
Pozdro!!!
:
....a ja kostki nie mam
Fajna
Fajna
:
Batman z lat 30 - czyste art deco. Fajny nawet.
Gb.
kaido2 napisał/a: |
Podobnież jak ja Obrazek Obrazek |
Batman z lat 30 - czyste art deco. Fajny nawet.
Gb.
:
pewnie nowy nabytek z giełdy
graty
graty
:
Fajny,fajny a jeszcze fajniejszy przez to że udało się go ubić w takim rozmiarze. Do kieszonki unisex niewiele mu brakuje, tak jak niewiele by wyjść po za progi pacha. Nabytek giełdowy nowy, choć już miesiąc temu już wzbudził me zainteresowanie.
Pozdro!!!
:
...rozmiar jak na Batmana przystało
:
Nie zupełnie. Większość to kurduple przy tym mutancie.
Pozdro!!!
:
ile ma w pasie - 35-38 mm?
:
Ot np taki :
Pomimo że męski to porównując tego mniejszego można nie zauważyć.
Pomimo że męski to porównując tego mniejszego można nie zauważyć.
Pozdro!!!
:
Odpowiedz do tematu
..................kostkę porównałem do współczesnego herosa, takie batmanowsko-komiksowe wielkie coś.........Kostka jak na swoje lata to w rozmiarze XXL albo i większym Jakie ona ma wymiary?