Odpowiedz do tematu
: Znikające cyfry na wyświetlaczu
Witajcie. W zegarku mojej córki marki lorus /jakiś dziecięcy/ 100 wr, zaczęły zanikać fragmenty cyferek na wyświetlaczu. Robią się takie bledsze. Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć co to jest ?
:
Czyli lipa? Bo zegarek jest na gwarancji i ma 2-3 miesiące. Więc będę reklamował.
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-07-29, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Albo kończącej się bakterii - może wymiana by pomogła? Po 2 miesiącach, to też powód do reklamacji.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-07-29, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Dokładnie tak zrób - tylko że jeśli zegarek jest dopiero kupiony to najpierw sprawdziłbym baterię.
Nie wiem czemu przyjąłem że to zegarek już dłużej używany
Nie wiem czemu przyjąłem że to zegarek już dłużej używany
:
Kurde kupiłem go w innym mieście - dziecko zobaczyło a miało coś już dawno obiecane. Musze poszukać paragon, bo to chyba jakiś TimeTrend albo coś w tym stylu. To może będę mógł zanieść u mnie.
:
Najpierw baterię to pewnie koszt ok 10 pln , jak wymienisz sam to taki będzie koszt całkowity .. to nie pomaga to szukaj paragonu i ruszasz do sprzedawcy i niech tam działają .
:
Tylko pewnie jak wymienię baterię - odkręcę śrubki - to stracę gwarancję. W sumie ten lorus to nie jest taki zły a tu taki zonk.
:
teraz pytanie co ci się bardziej opłaca jechać czy mieć gwarancję .
lajosz napisał/a: |
Tylko pewnie jak wymienię baterię - odkręcę śrubki - to stracę gwarancję. W sumie ten lorus to nie jest taki zły a tu taki zonk. |
:
105 pln kosztował. No to chyba jasne - mam tu gdzieś niedaleko /10 km/ taki sklep to pewnie podjadę. Zresztą pasek zżółkł to może to też reklamuję. Kicha jest jednym słowem.
:
Jeżeli nie skatujesz śrubek i nie narobisz rys, będzie OK.
Gb.
lajosz napisał/a: |
Tylko pewnie jak wymienię baterię - odkręcę śrubki - to stracę gwarancję. W sumie ten lorus to nie jest taki zły a tu taki zonk. |
Jeżeli nie skatujesz śrubek i nie narobisz rys, będzie OK.
Gb.
:
jeżeli to TT to wydaje mi się, że możesz reklamować w każdym salonie tej sieci...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
to chyba eurotime. Muszę znaleźć paragon.
:
Nie bateria, tylko raster a dokładniej styk na nim. IPA tu dużo może pomóc pod warunkiem ze śruby dobrze dociskają PG z rasterem do wyświetlacza, chyba że szkło puszcza, jednak to się naprawdę rzadko kiedy zdarza.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-07-29, 18:19, w całości zmieniany 1 raz
Rudolf napisał/a: |
Najpierw baterię to pewnie koszt ok 10 pln , jak wymienisz sam to taki będzie koszt całkowity .. to nie pomaga to szukaj paragonu i ruszasz do sprzedawcy i niech tam działają . |
Nie bateria, tylko raster a dokładniej styk na nim. IPA tu dużo może pomóc pod warunkiem ze śruby dobrze dociskają PG z rasterem do wyświetlacza, chyba że szkło puszcza, jednak to się naprawdę rzadko kiedy zdarza.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-07-29, 18:19, w całości zmieniany 1 raz
Pozdro!!!
:
Czyli sam nic nie poradzę? Serwis?
Odpowiedz do tematu
kaido2 napisał/a: | ||
Nie bateria, tylko raster a dokładniej styk na nim. IPA tu dużo może pomóc pod warunkiem ze śruby dobrze dociskają PG z rasterem do wyświetlacza, chyba że szkło puszcza, jednak to się naprawdę rzadko kiedy zdarza. |
Czyli sam nic nie poradzę? Serwis?