Odpowiedz do tematu
:
Wanilia + słonina?
:
Tomek, nie widziałeś nigdy batonów-> Słoninka w czekoladzie ?? Kiedyś na Stadionie Dziesięciolecia kupiłem sobie z czystej ciekawości
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
ALAMO, powaga. Jak miałem z 16 lat to jeździłem tam po skarpetki, gry komputerowe, koszulki itp. Mój ojczulek , ktoregos razu kupił noktowizor z "rosyjskich zapasów", a ja z ciekawości dziwnego batona
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
A wracając do mojego pytania o ITALIAN RUBBER,wie ktoś co to?Jest parę fajnych pasiorków tak opisanych=z czym to się je?
:
Panowie - gdzie najtaniej szare iso 22mm da się dostać? Brakuje mi zegarków na basen i stwierdziłem, że wycieczkowicza se odzieję.
[ Dodano: 2014-08-15, 21:47 ]
Dobra - doczytałem z pierwszej strony
Kurna, warte to tych 80$
[ Dodano: 2014-08-15, 21:47 ]
Dobra - doczytałem z pierwszej strony
Kurna, warte to tych 80$
:
Nie, imo oczywiście. Marketingowy bełkot. Owszem, jakość jest ale bez przesady.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Słoniu, taki też powinien wg mnie przypasować, i podobno jakosciowo lepsze od zwykłych silikonów http://www.horido.pl/paski/?305,pl_pask-010.07
:
Słoniu, kupi sobie osoba szare Benafrane bez klamry za $50 i też będzie osoba b. zadowolona .. Na dole strony http://www.benaruswatches.com/22rubber.php
A jak koniecznie z klamrą, to $80
A jak koniecznie z klamrą, to $80
:
Hmm, tylko chyba mało która klamra do tego bedzie pasować....
:
Jak dzisiaj wieczorem się zaczytam to jest duże prawdopodobieństwo popełnienia kliku
:
Machu, dokupuję sobie takie B&R i dają radę
Te oryginalne od iso czy benafrane ciężko się imho zapinają i nie przepadam za nimi
Te oryginalne od iso czy benafrane ciężko się imho zapinają i nie przepadam za nimi
:
Ostatnio zmieniony przez Ciech 2014-08-16, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Jest człowiek który robi jeden model klamry z brązu,
zaprojektowany specjalnie do pasków ISOfrane.
Koszt takiej klamerki to €33.00
zaprojektowany specjalnie do pasków ISOfrane.
Koszt takiej klamerki to €33.00
Ostatnio zmieniony przez Ciech 2014-08-16, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
I kształt tego języczka doprowadza mnie do szału przy zapinaniu ..