Odpowiedz do tematu
: Moana Pacific Diver Pro Black PVD/black
:
ma kurde prezencję,
a co tam, kupię sobię
[ Dodano: 2013-07-11, 20:46 ]
a to pvd to sie błyszczy? czy matowe jest?
a co tam, kupię sobię
[ Dodano: 2013-07-11, 20:46 ]
a to pvd to sie błyszczy? czy matowe jest?
:
No fajny fajny PVD na mat wygląda. Tylko do zdjęć trzeba było ją ładnie wyczyścić
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Bezel z góry, koperta po bokach są matowe, szczotkowane. Bezel z boku przy ząbkach polerowany tak jak koperta z góry i koronka po obwodzie bo czoło koronki jest szczotkowane. Ogólnie nie ma blink-blink
:
Świetny zegar - ja swoją madzię uwielbiam. Podoba mi się guma z zapinką, trzeba temat przemyśleć
:
zacny sikor, bankowo lepszy w PVD niż w złocie.
:
Miał być niebieski ale cieszę się że wybór padł na czarnulkę
Guma z zapinką jest świetna. Chyba zacznę łykać jakieś suple czy stejki bo na ostatniej dziurce w pasku mam mam spory luz a nie chcę go niszczyć wybijaniem nowej bo już na napis wejdzie
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-07-11, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
olp1 napisał/a: |
zacny sikor, bankowo lepszy w PVD niż w złocie. |
Miał być niebieski ale cieszę się że wybór padł na czarnulkę
Słoniu napisał/a: |
Świetny zegar - ja swoją madzię uwielbiam. Podoba mi się guma z zapinką, trzeba temat przemyśleć |
Guma z zapinką jest świetna. Chyba zacznę łykać jakieś suple czy stejki bo na ostatniej dziurce w pasku mam mam spory luz a nie chcę go niszczyć wybijaniem nowej bo już na napis wejdzie
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-07-11, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Chyba najbardziej mi sie podoba z wszystkich M.
Tylko zawsze mnie zastanawia dlaczego uparcie nie robią dekla w pvd, boją się, że sie zetrze?
Tylko zawsze mnie zastanawia dlaczego uparcie nie robią dekla w pvd, boją się, że sie zetrze?
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Tyż prawda, fajnie wyglądałby taki ściorany
nick555 napisał/a: |
Chyba najbardziej mi sie podoba z wszystkich M.
Tylko zawsze mnie zastanawia dlaczego uparcie nie robią dekla w pvd, boją się, że sie zetrze? |
Tyż prawda, fajnie wyglądałby taki ściorany
:
foch - bo ja nie mam jeszcze
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-08-16, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Robione paczką fajek przed chwilką
Jeszcze dwa po ciemku
Jeszcze dwa po ciemku
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-08-16, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetny jest, właśnie czarny... Trochę mi szkoda, że się nie zdecydowałem w odpowiednim czasie, ale wszystkiego, niestety, mieć nie można.
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Jakbyś się zdecydował to mógłbyś nie mieć indeksów na bezelu, jak w przypadku modelu Toyoty . Także nie ma tego złego coby na dobre
Ale mimo to zegar jest zajebongo
Ostatnio zmieniony przez Remik 2013-08-16, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Kasamene napisał/a: |
Świetny jest, właśnie czarny... Trochę mi szkoda, że się nie zdecydowałem w odpowiednim czasie, ale wszystkiego, niestety, mieć nie można. |
Jakbyś się zdecydował to mógłbyś nie mieć indeksów na bezelu, jak w przypadku modelu Toyoty . Także nie ma tego złego coby na dobre
Ale mimo to zegar jest zajebongo
Ostatnio zmieniony przez Remik 2013-08-16, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Nie wiem jak sam bym reagował w takiej sytuacji. Na czyimś sprzęcie nawet wytarte indeksy wyglądają stylowo... Po prostu świetny zegarek!
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Odpowiedz do tematu
Super zegar... chyba pierwszy PVD który chętnie bym na łapsko założył... Jak się sprawa ma z lumą? Długo trzyma światło?
Nieczynne z powodu że zamknięte