Nie no sszwedo nie mam pretensji, mały jest ten świat, i tak byłem zaskoczony ze nikt z naszego forum po Twojej prezentacji nie wziął się za licytację
A oto nowy nabytek (moje pierwsze seiko):
http://img182.imageshack.us/i/738649738.jpg/
http://img22.imageshack.us/i/7386497381.jpg/
Zdjęcia sprzedawcy.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Już nie jest , to było pytanie jak aukcja była nie zakończona.
quba, gratuluję jeszcze raz nowego nabytku nowego nabytku, a co do wskazówki to nie ma żadnej pewności że jest nieoryginalna, a nawet gdyby była to i tak masz piękny zegarek, zobaczysz jaki ma śliczny werk, prawie jak GS Kadariusa
Mam chyba rozdwojenie jaźni, miałem wrażenie że odpowiadam na czyjeś zapytanie , w sprawie pytania o ten zagarek na GMT i że aukcja chyba jeszcze trawa...oj niedobrze ze mną nie dobrze
quba, gratuluję jeszcze raz nowego nabytku nowego nabytku, a co do wskazówki to nie ma żadnej pewności że jest nieoryginalna, a nawet gdyby była to i tak masz piękny zegarek, zobaczysz jaki ma śliczny werk, prawie jak GS Kadariusa
Mam chyba rozdwojenie jaźni, miałem wrażenie że odpowiadam na czyjeś zapytanie , w sprawie pytania o ten zagarek na GMT i że aukcja chyba jeszcze trawa...oj niedobrze ze mną nie dobrze
:
Quba - spokojnie takie sekundy bywały w starszych modelach - widziałem zdjęcie
w necie starego seiko z taką sek.
pozdrawiam i niech sie dobrze nosi
w necie starego seiko z taką sek.
pozdrawiam i niech sie dobrze nosi
:
Dzięki, dzięki Nawet jak nie jest oryginalna to i tak nie odbiera uroku zegarkowi Mam nadzieję, że jutro, ostatecznie pojutrze będzie u mnie i przedstawię więcej fotek A tymczasem przyszedł do mnie dziś mój nurek casio i powędrował od razu na NATO bo guma nie jest zbyt przyjazna dla ręki. Zdjęcia wstawię jutro bo dziś jestem jedynie z aparatem w telefonie.
PS. Możecie normalnie pisać kuba nie musi być przez Q
PS. Możecie normalnie pisać kuba nie musi być przez Q
:
Ty recenzję dawaj, a nie tylko fotki Strasznie mnie interesuje ten Diver Casio.
:
Jest dwóch użytkowników którzy mają na imie Kuba , jest qbapiasek i kubama , wieć trzeba was jakoś rozróżnić może dostaniecie jakieś pseudonimy konspiracyjne nasze podziemnej organizacji która przemyca zegarki koleją Transyberyjską z Chin
:
Koleją Transsyberyjską to chyba tylko zakupy Felka jadą
Nie ma problemu będzie cała recenzja nie wiem czy jutro ale będzie
Nie ma problemu będzie cała recenzja nie wiem czy jutro ale będzie
:
Dzięki Kuba
:
quba gratulacje, też tam byłem ale przespałem, ale i tak został w rodzinie
:
Ja odpuściłem tego Seiko bo wiedziałem, że Sszwedo się na niego sępi... Nie wiedziałem jednak, że tak mało chce dać - mimo, że pytałem SMSem...
Gratuluję - świetniasty maluszek
Pzdr
Spinner
Gratuluję - świetniasty maluszek
Pzdr
Spinner
:
No widzisz a ja, go obserwowałem od 1zł, przypadkiem na niego trafiłem i przyznaję bez bicia że siedziałem cicho bo bardzo go chciałem
:
Po pierwsze nie wq...cie Falka bo i tak już swoje przeszedł w oczekiwaniu... po drugie ja to piękne Seiko "wyceniłem" na 100zł dołożyłem 10 i to była moja maksymalna cena (tyle mniej więcej dałem za swojego), Quba dał parę złotych więcej i wygrał. No ale teraz jak poznajemy swoje nicki to nie będziemy sobie wchodzić w paradę
:
A pytałem, pytałem... Tak tanio...
Pzdr
Spinner
Pzdr
Spinner
:
O zgrozo Fazi ta Orina to przecież ...., aż boję się powiedzieć, pokazywanie takiego zegarka grozi "plutonem egzekucyjnym".... ale tutaj możesz , jakie ma wymiary, a Herc to chyba kopia Parnisa
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Witam,
Orkina to (jak podano w opisie): 53 mm z koronka i 14 mm grubosci,
a Herc: 42 mm i 11 mm (a przypomina nie tylko Parnisa IMHO )
Orkina to (jak podano w opisie): 53 mm z koronka i 14 mm grubosci,
a Herc: 42 mm i 11 mm (a przypomina nie tylko Parnisa IMHO )