Odpowiedz do tematu
:
Dorian06, chciałem to samo napisać
:
Żeby się nie rozczarował
Szymon napisał/a: |
Dorian06, chciałem to samo napisać |
Żeby się nie rozczarował
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Mikrogirdera trzymałem w łapach, Satanista zresztą też. Zegarek jak najbardziej istniejący, działający, robiący niesamowite wrażenie i totalnie bez sensu
Dorian06 napisał/a: |
dako, to masz z głowy. Te chyba nie będą produkowane.
Możesz szukać innych. |
Mikrogirdera trzymałem w łapach, Satanista zresztą też. Zegarek jak najbardziej istniejący, działający, robiący niesamowite wrażenie i totalnie bez sensu
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Obydwa są. Tylko czy można kupić
bEEf napisał/a: | ||
Mikrogirdera trzymałem w łapach, Satanista zresztą też. Zegarek jak najbardziej istniejący, działający, robiący niesamowite wrażenie i totalnie bez sensu |
Obydwa są. Tylko czy można kupić
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Nawet jesli, to mnie raczej nigdy nie będzie stać, więc nie zaprzątałem sobie tym głowy
Tylko czy można kupić |
Nawet jesli, to mnie raczej nigdy nie będzie stać, więc nie zaprzątałem sobie tym głowy
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-06-24, 14:14, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-06-24, 14:14, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Panowie
dla mnie ten temat jest tak abstrakcyjny jak te zegarki...
NO JAK MOŻNA MIEĆ JEDEN ZEGAREK...
nierealne
dla mnie ten temat jest tak abstrakcyjny jak te zegarki...
NO JAK MOŻNA MIEĆ JEDEN ZEGAREK...
nierealne
:
+1000
dako napisał/a: |
Panowie
dla mnie ten temat jest tak abstrakcyjny jak te zegarki... NO JAK MOŻNA MIEĆ JEDEN ZEGAREK... nierealne |
+1000
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
dako napisał/a: |
Panowie
dla mnie ten temat jest tak abstrakcyjny jak te zegarki... NO JAK MOŻNA MIEĆ JEDEN ZEGAREK... nierealne |
:
:
Też mam deja vu.
:
Że mnie na niego nie stać to nie będę jednozegarkowcem
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Tego bym raczej nie zdejmował, poza okazjami, przy których mógłbym go zniszczyć.
Z tym tak samo:
I ten raczej mniej boi się wody
Ostatnio zmieniony przez hrabia 2013-06-26, 10:50, w całości zmieniany 1 raz
Tego bym raczej nie zdejmował, poza okazjami, przy których mógłbym go zniszczyć.
Z tym tak samo:
I ten raczej mniej boi się wody
Ostatnio zmieniony przez hrabia 2013-06-26, 10:50, w całości zmieniany 1 raz
'Cause I got this crazy way... crazy way I'm swimming in still waters
:
hrabia, Enicar zacny. Podoba mi się
:
luma w tym zegarku jest tak niechlujnie naciapana, że aż serce krwawi. Jak można zniszczyć w ten sposób tak ładny zegarek.
Odpowiedz do tematu
hrabia, Enicar zacny. Podoba mi się |
luma w tym zegarku jest tak niechlujnie naciapana, że aż serce krwawi. Jak można zniszczyć w ten sposób tak ładny zegarek.