http://www.orientuhren.de...07b9-p-431.html
na orientuhren tez chyba dają czarny datownik ale nie wiem jak jest z obwódkami indeksów i wskazówek
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
No to graty zakupu, ja wciąż poluję na "Reja".
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-06-05, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
No właśnie też się zastanawiałem nad tą wersją, ale nie wiem jak z resztą - jak piszą że data czarna, to pewnie tylko ona, a reszta srebrna. W tym sklepie też jest wersja z szafirem, antyrefleksem i jakąś lepszą lumą - musi być miazga, skoro już w mojej jest Ale 100EUR dopłaty to spory pieniądz, imo - nie warto.
Dzięki chłopaki!
Dzięki chłopaki!
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-06-05, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
:
uważać, uważać, uważać
Ciniol napisał/a: |
...trzeba będzie na takie cuś uwarzać przy zakupie... |
uważać, uważać, uważać
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Gratuluję ostatnich zakupów, fajne bardzo.
:
graty tego Orienta, jest super.
Wersja na orientuhren tez powinna byc all black:
Wersja na orientuhren tez powinna byc all black:
Cytat: |
gun-coloured luminous hands and hour markers |
:
Aha - no to sprawa rozwiązana choć wolałbym się zapytać przed kupnem, bo na fotce co innego, w opisie co innego.
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-06-05, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
gruez, ale na Orientuhren okienko datownika chyba jest białe
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-06-05, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
:
jimmy, zasługuje na lepsze zdjęcia
Bibliotek@rz, fajny.
Graty Panowie.
Bibliotek@rz, fajny.
Graty Panowie.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-06-05, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
Szymon - No właśnie zastanawiamy się czy tylko okienko daty czy jednak okienko + wskazówki i indeksy (z opisu wynika, że okienko białe, a reszta czarna jednak zdjęcie mówi co innego - wszystko w jasnym kolorze ).
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-06-05, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Kucze ja nie wiem, czy ja jakiś drugi Iks jestem czy jak Wszyscy narzekają na Creation a ja na 4 zakupy od nich tylko raz dałem zarobić Vincentowi i to przez własną niewiedzę bo to pierwszy raz był i właśnie nie wiedziałem. Kolejne razy bez żadnych problemów, poprosiłem - wysłali, doszło a VR nawet nie wiedział co jest grane
A zegarka bardzo gratuluje, nosiłbym
Bibliotek@rz napisał/a: |
Nie pytaj - CreationWatches, dopiero później przeczytałem na forumce, że cło jest właściwie bankowe |
Kucze ja nie wiem, czy ja jakiś drugi Iks jestem czy jak Wszyscy narzekają na Creation a ja na 4 zakupy od nich tylko raz dałem zarobić Vincentowi i to przez własną niewiedzę bo to pierwszy raz był i właśnie nie wiedziałem. Kolejne razy bez żadnych problemów, poprosiłem - wysłali, doszło a VR nawet nie wiedział co jest grane
A zegarka bardzo gratuluje, nosiłbym
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Dzięki
Ja dałem się podejść Vincentowi jak dziecko - nie czytałem nigdy o przypadkach z Creation więc nie bacząc na przesyłkę DHLem, kliknąłem i poszło. Mam zegarek w trzy dni robocze, ale jednak niesmak pozostał, tym bardziej że chcieli ode mnie wszelkich możliwych papierów i deklaracji. Dobrze, że do notariusza iść nie kazali.
Ja dałem się podejść Vincentowi jak dziecko - nie czytałem nigdy o przypadkach z Creation więc nie bacząc na przesyłkę DHLem, kliknąłem i poszło. Mam zegarek w trzy dni robocze, ale jednak niesmak pozostał, tym bardziej że chcieli ode mnie wszelkich możliwych papierów i deklaracji. Dobrze, że do notariusza iść nie kazali.
:
No i się klikneło
:
Też czarnuch?!
Jeśli tak to Będziesz Pan zadowolony!
Jeśli tak to Będziesz Pan zadowolony!
:
Kolor też czarny, ale inny klimat
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Bibliotek@rz napisał/a: |
Też czarnuch?! |
Kolor też czarny, ale inny klimat