Witam,
Ufff
Jednak i mnie sie w koncu udalo - znalazlem i strzelilem Pekina (z centralna sekunda) na Taobao - czekam zatem jak na szpilkach na dostawe
Odpowiedz do tematu
:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Daj Pan jakąś fotke poglądową
Fazi64 napisał/a: |
Witam,
Ufff Jednak i mnie sie w koncu udalo - znalazlem i strzelilem Pekina (z centralna sekunda) |
Daj Pan jakąś fotke poglądową
:
Gratuluję nabytku! Z sekundą na 6 ładniejszy, ale centralny ma z kolei datownik, który jest nie do przecenienia (dla mnie)
:
Już o tym pisałem, dla pełni szczęścia powinno się posiadać dwa modele, one wzajemnie się uzupełniają.
:
Jedynym niezadowolonym pewnie ja będe ;-(
:
Witam,
Kropla toczy skale - a ja cierpliwie czekam i na model z sekunda na 6-tce - bedzie dobrze .....
And the winner is... - wlasnie sprawdzilem, znalazlem i klepnalem drugi w rownie atrakcyjnej co Sylwek cenie - wiec sa w sieci oba
A fotki pogladowe (z aukcji) - ponizej:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2010-04-26, 20:23, w całości zmieniany 2 razy
svedos napisał/a: |
Już o tym pisałem, dla pełni szczęścia powinno się posiadać dwa modele, one wzajemnie się uzupełniają. |
Witam,
Kropla toczy skale - a ja cierpliwie czekam i na model z sekunda na 6-tce - bedzie dobrze .....
And the winner is... - wlasnie sprawdzilem, znalazlem i klepnalem drugi w rownie atrakcyjnej co Sylwek cenie - wiec sa w sieci oba
A fotki pogladowe (z aukcji) - ponizej:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2010-04-26, 20:23, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
Witam,
PS.
Sylwek - brales oba zegarki w jednej przesylce, czy prosiles o osobny transfer
Nie wiem, czy bardziej sie oplaca kalkulowac nizsze koszty przesylki i liczyc na szczescie, ze na cle pojdzie "bokiem", czy tez organizowac dwie paczki
PS.
Sylwek - brales oba zegarki w jednej przesylce, czy prosiles o osobny transfer
Nie wiem, czy bardziej sie oplaca kalkulowac nizsze koszty przesylki i liczyc na szczescie, ze na cle pojdzie "bokiem", czy tez organizowac dwie paczki
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
Gratuluję i szczerze zazdraszczam
Ja do tego zakupu podchodzę jak pies do jeża
Ale jak czytam co napisałeś, że czekasz na wynik aukcji to oznacza, że na taobao są licytacje?
Czyli że te ceny np. 370 yuanów to cena wywoławcza?
Myślałem, że to coś jak kup teraz?
Czyli podaję w formularzu pośrednikowi aukcję i że np. 1 sztukę poproszę wpłacam kaskę i nic czekam zwyczajnie jak do domu przyjdzie .
Ja do tego zakupu podchodzę jak pies do jeża
Ale jak czytam co napisałeś, że czekasz na wynik aukcji to oznacza, że na taobao są licytacje?
Czyli że te ceny np. 370 yuanów to cena wywoławcza?
Myślałem, że to coś jak kup teraz?
Czyli podaję w formularzu pośrednikowi aukcję i że np. 1 sztukę poproszę wpłacam kaskę i nic czekam zwyczajnie jak do domu przyjdzie .
:
Jest kup teraz.Zero licytacji.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Dzięki niby już wiem wszystko... jestem zarejestrowany... tylko malutki kroczek i będę miał ten zegarek
:
Odpowiedz do tematu
Witam,
Nie wiem jak Wy - ale ja polecam posrednika ze strony:
http://taobaonow.com
Kupilem tez cos poprzez:
http://www.yoybuy.com/
ale ten pierwszy posrednik (i w ogole sposob poruszania sie po jego stronie i komunikacji poprzez nia) mnie zdecydowanie odpowiada.
A na yoybuy najpierw zaplacilem, a potem mi napisali, ze zegarka tego juz nie ma w sprzedazy i kazali sobie wybrac cos podobego. Zrobilem tak i teraz czekam na ich ruch.
Na taobaonow jeszcze mi sie to nie zdarzylo i bede sie trzymal tego posrednika...
Nie wiem jak Wy - ale ja polecam posrednika ze strony:
http://taobaonow.com
Kupilem tez cos poprzez:
http://www.yoybuy.com/
ale ten pierwszy posrednik (i w ogole sposob poruszania sie po jego stronie i komunikacji poprzez nia) mnie zdecydowanie odpowiada.
A na yoybuy najpierw zaplacilem, a potem mi napisali, ze zegarka tego juz nie ma w sprzedazy i kazali sobie wybrac cos podobego. Zrobilem tak i teraz czekam na ich ruch.
Na taobaonow jeszcze mi sie to nie zdarzylo i bede sie trzymal tego posrednika...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64