Odpowiedz do tematu
:
Szymek nie kryguj się jak panienka na wydaniu tylko jak starsi mówią to się słuchaj
:
Panie Szymonie zdjęcia wypasione. Gołym okiem widać miłość do fotografowanych przedmiotów
:
Szymek gratuluję zegarków i fotek - wyszły wspaniale :0 Jak odkładam na "kiedyś" zakup niebieskiego nurasa to znów mnie dopadł dzięki Tobie i tym fotkom.
P.S
I nie bądź taki skromny - fotki naprawdę wyszły zaj... ekhem... ładnie
P.S
I nie bądź taki skromny - fotki naprawdę wyszły zaj... ekhem... ładnie
:
To trochę z dzisiejszej wiem że już wam się to znudziło , ale musiałem przetestować Heliosa z 8 listkami.
Takie lekkie bokeh
Takie tam o
I na koniec Majking Of
Pozdrawiam
Takie lekkie bokeh
Takie tam o
I na koniec Majking Of
Pozdrawiam
:
Szymek dwa pierwsze fajne, ale ten ze szklanką
:
Wiem że ostatnie jest fee, ale dopiero uczę się robić zdjęcia stałką i na full manualu
:
Amfie należny jest większy szacunek przy zanurzeniu! Mogłeś choć o lepszy pojemnik zadbć, o, tak jak mua :
:
Nie miałem dzisiaj weny :C
:
A ja jeszcze nie mam w kolekcji niebieskiego nurka. Wstyd!! Gdzie takie ładne okazy nabyliście? Allegro?
:
Niebieski Nuras : Allegro
Albatros: Bazarek
Albatros: Bazarek
:
to w szklance wyszło świetnie
: Re: Amfibia i Albatros
Witaj, mam dokładnie takiego samego Albatrosa, poszukuję do niego obrotowego pierścienia. Może masz jakieś namiary? Pozdrawiam.
Szymek napisał/a: |
Na początek poleci Amfibia na dobrze znanym 2416b
Obrazek Zdjęcia: Obrazek Obrazek Obrazek I 3 Bonusy Zwiastujące że wiosna już blisko Obrazek Obrazek Obrazek Albatros pierwszy raz taki egzemplarz widzę , na allegro jest podobny ale składak. Mechanizm 2414 , mam taką nadzieję bo zakręcony dekielek jest bardzo mocno Obrazek Zdjęcia Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek I na koniec Bonus: Obrazek Panowie Teraz wasza kolej |
Witaj, mam dokładnie takiego samego Albatrosa, poszukuję do niego obrotowego pierścienia. Może masz jakieś namiary? Pozdrawiam.
:
Ciężko będzie zdobyć taki pierścień , jedynie jakiegoś trupka musisz znaleźć
Odpowiedz do tematu
lupus64 napisał/a: |
Witaj, mam dokładnie takiego samego Albatrosa, poszukuję do niego obrotowego pierścienia. Może masz jakieś namiary? Pozdrawiam. |
Ciężko będzie zdobyć taki pierścień , jedynie jakiegoś trupka musisz znaleźć