Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
To się cieszę, że moja recenzja na coś się przydała.
:
Mam od niedawna jednego mesha i muszę przyznać żę noszenie go jest miłe dla ręki i wygodne tylko zapinanie mam zwykle zapięcie jak w paskach i troche dziurki są nie w tych miejscach co potrzeba.
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-02-11, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
A ja tak jakoś szukałem, sprawdzałem, nieopatrznie kliknąłem .... i teraz czekam , no i doskonale rozumiem Blaza
(SEIKO Spirit Automatic Watch 6R15 SCVS013)
(SEIKO Spirit Automatic Watch 6R15 SCVS013)
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-02-11, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Teraz to się nazywa nieopatrzne kliknięcie? Ale nabytek zacny!
:
i dobrze zrobiłeś!!! bardzo ładny klasyczny zegarek będzie Ci pasował do SARBa i SS66
:
super też tak czasem chodze sobie tu tam i zawsze coś wyszperam
sarb 66 spirit - potem już tylko grand
sarb 66 spirit - potem już tylko grand
:
Tak napisałem że mi się kliknęło bo wiem że Spinner "choruje" na takiego i będzie na mnie "wq....ny", a Hotwax ma rację następne Seiko to z pewnością będzie GS.
Wojtek wybacz, dam ci ponosić
Wojtek wybacz, dam ci ponosić
:
...weź się wypchaj
...też tak muszę sobie kiedyś nieopatrznie kliknąc . Pogratulować.
sszwedo napisał: |
A ja tak jakoś szukałem, sprawdzałem, nieopatrznie kliknąłem .... i teraz czekam |
...weź się wypchaj
...też tak muszę sobie kiedyś nieopatrznie kliknąc . Pogratulować.
:
Kurna... Złośliwcze... Specjalnie... Nie gadam z Tobą...
Pzdr
Spinner
Przepiękny - bardzo sie cieszę, że bedę mógł go wkrótce choc pomacać...
Pzdr
Spinner
Przepiękny - bardzo sie cieszę, że bedę mógł go wkrótce choc pomacać...
:
sszwedo miałeś następne seiko kupować GS a tu mi podbiles cenę za seiko na allegro ale wygrałem wiesz sszwedo jak mnie wkurzalo ze ktoś mnie podbija bo ja na telefonie to nie na łatwiejsza sprawa z licytacja będę miał swoje seiko 66 zdjec nie wkleje bo iphona pisze
:
Quba, sory, nie wiedziałem że to ty, a swoja drogą dobrze by było co byśmy znali swoje nicki z allegro i sobie w drogę nie wchodzili, gdybym wiedział to bym nie licytował. Ale pewnie i tak znalazłby się ktoś inny .
:
...pytałem na GMT o tego Seiko, czy z tą wskazówką sekundnika wszystko ok? Jkoaś mi nie pasuje ten czerwony grot na końcu.
:
Tego nie wiem w tym który posiadam jest inna, a kiedyś szukałem w necie informacji o tym zegarku i jest ich bardzo mało, żeby nie powiedzieć, wcale.
:
...no właśnie, może Filip pomoże
sszwedo napisał: |
... informacji o tym zegarku i jest ich bardzo mało, żeby nie powiedzieć, wcale. |
...no właśnie, może Filip pomoże
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
widziałem na allego kiedyś takiego vintyga seiko tylko mniej elgancki wygląd i miał czerwony grot na sekundzie, może skunda jest od sportowyvh wersji.