:
chyba każdemu z nas się coś takiego trafia
najczęściej w Zgierzu, choć i lokalne spoty też tę modę kultywują
ale poczułem się na tyle zmotywowany, że od jutra spróbuję przynajmniej co drugi dzień prawy nadgarstek zatrudnić, a co
pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
:
Ja noszę na prawej bo nadgarstek mam grubszy od lewego i zegarek lepiej leży, aczkolwiek czasami to przeszkadza bo jestem też prawo ręczny. Jak kupię coś do noszenia poniżej 42 mm to może spróbuje na lewej.
:
Właśnie testowo założyłem na prawą. Kurde, jakie dziwne uczucie. Myszą nie da się pracować, zapinka zaczepia. Bransę ledwo dopiąłem, ciasna się zrobiła, a na lewej ręce mam luzy.
Dziękuję, przekładam na lewą.
pozdrawiam
Narfas
:
Ja też ostatnio próbowałem na prawym ręku ale nawet godzinę mi ciężko odczytać. I chociaż śmaja jestem to i tak na lewym noszę. Tylko przez to mam więcej zarysowań na zapięciu jak po biurku rysuję ale zegarek jest do noszenia
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Od podstawówki na prawym, na lewym nie potrafię.
:
Ja miałem okres, gdzieś w szkole średniej, że zacząłem nosić na prawym nadgarstku. Dlaczego? Bo tak, pod prąd. I nawet się przyzwyczaiłem, jednak jako praworęczny, zegarek zaczął łapać szybko różne rysy, wgniecenia, po czym przeszedłem na noszenie zegarka na lewym nadgarstku. A na prawym nosiłem chyba ponad rok.
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Od godziny. Ponoszę do nocy
Ale póki co strasznie niewygodnie. Od komunii zawsze nosiłem na lewym nadgarstku.