:
Wśród sprzedawców na alle nagminne jest opisywanie zegarków z koronkami po lewej jako przeznaczonych rekomo do noszenia na prawej ręce
Ciekawe, czy sami próbowali nosić np. ubotopodobne wynalazki z koronką od strony dłoni
:
Czasem noszę na obydwu nadgarstkach w tym samym czasie
:
Rudolf napisał/a: |
Czasem noszę na obydwu nadgarstkach w tym samym czasie |
Diego, compadre... Hola!
Ja tez, jak puls sobie mierze
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Rudolf napisał/a: |
a kto bogatemu zabroni |
No ba
A wlasnie zakladam i ide po skakanke
PS. a tak juz calkiem na temat, to z czystej ciekawosci kiedys sprobowalem nosic na prawej jakis czas - i mnie wkurzalo.
Przeszkadzal, ale to moze i dlatego, ze czlowiek nieprzyzwyczajony i zahaczal czesciej o rozne rzeczy.
Ciekawostke mi kiedys znajoma z roboty opowiedziala - wiem, ze jest praworeczna, ale na prawej nosi.
"A bo na roznych nasiadowach to moge udawac, ze cos tam notuje i sobie czas sprawdzac bez tego, ze szef widzi i mi potem glupie uwagi robi..."
Bardzo praktyczna kobitka
Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-05-20, 14:45, w całości zmieniany 2 razy
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Ja cały od wielu lat noszę na prawej ręce.
Preferencję zdecydowanie zdrowe, a automat jak leży w szufladzie, to
wógle się nie zużywa
emster
[Usunięty]
2013-05-20, 23:00
:
Zegar na prawej ląduje, jak lewą trzeba kolorystycznie latem wyrównać
:
Normalnie noszę na lewej ale czasami zdarza mi się ubierać dwa i wtedy dziwnie się czuję z tym na prawej. Z początku spoko ale po pewnym czasie zaczyna mi on ciążyć i jest nie fajnie. Podczas pracy przy kompie nie jest miło jak zapięcie wbija się w nadgarstek, w lewej nie mam takiego problemu.
:
Ja też czasami zakładam dwa,ale na razie tylko w domu.Do roboty zakładasz dwa?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Do roboty nie z racji tego że nie mam roboczych do ciorania 2 sztuk. Od czasu do czasu jak mnie najdzie to na zakupy sobie ubiorę, ale najczęściej po domu bo żona się leko denerwuje jak w miejscach publicznych 2 noszę;) choć teraz już jej przeszło trochę...
:
Dobre
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
emster
[Usunięty]
2013-05-21, 10:40
:
Trzeba wydzielić nowy wątek noszącym dwa zegarki na raz
:
emster, w Zgierzu miłośników stylu Diego Armando Maradony było jak
mrówków