Przeca on jest paskudny
Tylko turbinka broni przed rozjechaniem przez walec złośliwej krytyki braci w nałogu
Odpowiedz do tematu
:
Dzieki za szczere wyrazy nienawisci .
Zegarek kupiony na ebayu u sprzedawcy lalilu001232. Na wszystkich aukcjach z turbinkami tuz przed koncem licytowalem kwote ktora moglem wydac i sie udalo. Moja kosztowala mnie 215 ojro plus przesylka. Drogo czy tanio to zostawiam Wam do oceny.
Purchel jast zaraz kolo ucha i nie przeszkadza.
I owszem bedzie w Lodzi na spotkaniu ale tylko w sobote i tylko na dwie, trzy godzinki bo w niedziele chrzciny i trza byc. No chyba ze zaczniem w piatek wieczorem Alem sie rozpisal
Zegarek kupiony na ebayu u sprzedawcy lalilu001232. Na wszystkich aukcjach z turbinkami tuz przed koncem licytowalem kwote ktora moglem wydac i sie udalo. Moja kosztowala mnie 215 ojro plus przesylka. Drogo czy tanio to zostawiam Wam do oceny.
Purchel jast zaraz kolo ucha i nie przeszkadza.
I owszem bedzie w Lodzi na spotkaniu ale tylko w sobote i tylko na dwie, trzy godzinki bo w niedziele chrzciny i trza byc. No chyba ze zaczniem w piatek wieczorem Alem sie rozpisal
:
No, Turbillon robi wrażenie, gratuluję i hejtuję Dobrze, że będziesz w Łodzi, ustawiam się pierwszy w kolekcji do obejrzenia tej Turbiny
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
A J H E J T J U!!!
Sam zegarek nie powala za bardzo na kolanka, ale turbina spokojnie powoduje opad szczeny.
Gratulacje !!! (szkoda, że nie będę mógł go zobaczyć na żywo )
Sam zegarek nie powala za bardzo na kolanka, ale turbina spokojnie powoduje opad szczeny.
Gratulacje !!! (szkoda, że nie będę mógł go zobaczyć na żywo )
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Gratuluje...turbinke trz amiec i basta!!
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Filmik rzeczywiście jest tu niezbędny.
:
wedle słownika: WAL SIĘ !! IHY
no i filmidło by sie przydało
no i filmidło by sie przydało
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
turbinka pierwsza klasa poza tym nie moja bajka no i standardowo wal się
:
Odpowiedz do tematu
Gratki, piękny zegarek i choć to nie moja bajka, chętnie posiadłbym jednego w kolekcji. Podobnie jak koledzy powyżej, standardowo : IHY , wal się i takie tam wyrazy szacunku i uznania ....