Hmmm Dobra a jaką koronkę masz do Adriana (Atahya) ???
Nawet nie wiedziałem że ma do koperty 6152/1950 ... Daj fotkę tej Koronki, to z mosiężnym tubes?
Odpowiedz do tematu
:
:
Marcin Kaido2 pewnie dałby radę, co szkodzi zapytać na pw
:
Ostatnio zmieniony przez MirekArican 2013-05-08, 13:06, w całości zmieniany 2 razy
A to masz kopertę mini 6154 czy 6154 (47mm)
http://www.manbushijie.com/productshow-501-6.html - do tej koperty ten zestaw nie wejdzie, on jest po moda 47mm - chyba że sobie powiercisz...
Chcesz sobie zrobić takiego Moda?
http://www.manbushijie.com/productshow-501-6.html - do tej koperty ten zestaw nie wejdzie, on jest po moda 47mm - chyba że sobie powiercisz...
Chcesz sobie zrobić takiego Moda?
Ostatnio zmieniony przez MirekArican 2013-05-08, 13:06, w całości zmieniany 2 razy
:
Nie taki mod
Koperta taka jak pokazales. Zakladalem, ze moze byc potrzeba wiercenia. Teraz szukam wykonawcy
Koperta taka jak pokazales. Zakladalem, ze moze byc potrzeba wiercenia. Teraz szukam wykonawcy
:
Ja kiedyś zrobiłem podobnego moda - wstawiłem nawet zdjęcia zamontowanej koronki i tubusa ale nie mogę znaleźć... Gwintowałem kopertę i wkleiłem tubus jak pisał Alamo. To nic trudnego...
Wojtek
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
:
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2013-05-19, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Podepnę się.
Podpowiedzcie czy można domowym sposobem, bez zniszczenia gwintu, wyjąć taki tubus ?
(jak wyjąć niszcząc go już wiem )
Jeśli tak, to w jaki sposób ? Wybić się chyba nie da, co ? Trzeba operować po stronie gwintu tubusa.
Chciałbym go przełożyć to tej "beczkowej" koperty na ostatniej fotce.
Podpowiedzcie czy można domowym sposobem, bez zniszczenia gwintu, wyjąć taki tubus ?
(jak wyjąć niszcząc go już wiem )
Jeśli tak, to w jaki sposób ? Wybić się chyba nie da, co ? Trzeba operować po stronie gwintu tubusa.
Chciałbym go przełożyć to tej "beczkowej" koperty na ostatniej fotce.
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2013-05-19, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Dorobić grubą nakrętkę na tubus, po nakręceniu ścisnąć w imadle i próbować wyciągać.
Czy tubus jest widoczny od wewnętrznej strony koperty ?
Yakovlev napisał/a: |
Podpowiedzcie czy można domowym sposobem, bez zniszczenia gwintu, wyjąć taki tubus ? |
Dorobić grubą nakrętkę na tubus, po nakręceniu ścisnąć w imadle i próbować wyciągać.
Czy tubus jest widoczny od wewnętrznej strony koperty ?
:
Niestety nie, od wewnątrz widoczny jest tylko otwór na wałek (troszkę większej średnicy niż wałek).
No cóż, trzeba będzie poświęcić jakiś wałek z koronką (albo samą koronkę).
Nakręcę i będę wyciągał na siłę. Powinno pójść. Co ?
Limak napisał/a: |
...
Czy tubus jest widoczny od wewnętrznej strony koperty ? |
Niestety nie, od wewnątrz widoczny jest tylko otwór na wałek (troszkę większej średnicy niż wałek).
No cóż, trzeba będzie poświęcić jakiś wałek z koronką (albo samą koronkę).
Nakręcę i będę wyciągał na siłę. Powinno pójść. Co ?
:
Odpowiedz do tematu
Ale z tej beczki udało mi się wyjąć szczypcami. Co prawda nie było go żal, bo i tak był zniszczony, na dodatek ucięty do długości jednego zwoju gwintu.
Co ja się namordowałem żeby go uchwycić szczypcami !
Co ja się namordowałem żeby go uchwycić szczypcami !