Ewamilewski napisał/a: |
Santino a jest sposób by zegarka nie rozkręcać i takie logo namalować? |
Odpowiedz do tematu
:
:
tia... kalkomanie walnąć
Santino a jest sposób by zegarka nie rozkręcać i takie logo namalować?
|
tia... kalkomanie walnąć
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ale są kalkomanie trwałe bo tej technologi w ogóle nie znam?
Na szkiełku może być ok. Myślisz że można by to wypełnić farbą? Dziękuję za pomysł spróbuję.
Na szkiełku może być ok. Myślisz że można by to wypełnić farbą? Dziękuję za pomysł spróbuję.
:
Ewamilewski, taaa ,zrób mu tatuaż ,
:
Przecież Santino napisał, że zadane do grawerowania elementy zostały u tego co działalność zawinął
Sam tego nie robiłem....ale myślę, że się da - wszystko kwestia kosztów.
Robiłem grawer zwykły - 2zł za literę, byc może więc wypełnię to kolorem pomysł niezły - najlepiej te farbki od modelarstwa? baza + lakier?
....imho - grawer indywidualny to tylko CNC - 5zł to nie kosztuje - a potem wypełnienie kolorem ...jak na filmiku z Paneraia
....ale jak masz własne CNC ....Ewka - to masz też kogoś kto Ci to(projekt) .....zrobi za frytki, śrubki czy loda.
....daj znać bo może będziesz miała i od Nas zlecenia - i zarobisz nie ma to tamto
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2013-01-26, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
Ale są kalkomanie trwałe bo tej technologi w ogóle nie znam?
Na szkiełku może być ok. Myślisz że można by to wypełnić farbą? Dziękuję za pomysł spróbuję. |
Przecież Santino napisał, że zadane do grawerowania elementy zostały u tego co działalność zawinął
Sam tego nie robiłem....ale myślę, że się da - wszystko kwestia kosztów.
Robiłem grawer zwykły - 2zł za literę, byc może więc wypełnię to kolorem pomysł niezły - najlepiej te farbki od modelarstwa? baza + lakier?
....imho - grawer indywidualny to tylko CNC - 5zł to nie kosztuje - a potem wypełnienie kolorem ...jak na filmiku z Paneraia
....ale jak masz własne CNC ....Ewka - to masz też kogoś kto Ci to(projekt) .....zrobi za frytki, śrubki czy loda.
....daj znać bo może będziesz miała i od Nas zlecenia - i zarobisz nie ma to tamto
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2013-01-26, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
:
...oplułem monitor
Ciniol napisał/a: | ||
tacy to tylko w Krakowie i dodam że tani nie są |
Ciniol napisał/a: |
nie wiem czy Eneasz znajdzie czas
|
...oplułem monitor
:
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-01-27, 00:37, w całości zmieniany 1 raz
Grawer.... tani nie jest ..... Mam rylce i rękę co to umie macać pod spódnicą mego obiektu zainteresowania (przykład www.kaido2.y0.pl ) i szczerze ..... biorę i sobie robię com chcem.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-01-27, 00:37, w całości zmieniany 1 raz
Pozdro!!!
:
A grawer laserowy?
Koszt stosunkowo nieduży i lekko wgłebiona powierzchnia.
Koszt stosunkowo nieduży i lekko wgłebiona powierzchnia.
:
zozur, Laserowo, to praktycznie nie ma wgłębienia
:
Ostatnio zmieniony przez zozur 2013-01-28, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Hmm robiłem niedawno grawer laserowy na ostrzu scyzoryka (na prezent) i wgłębienie było wyraźne, nie była to tylko zmatowiona powierzchnia.
Koszt wyniósł 25 zł.
Laser o mocy 60W.
Koszt wyniósł 25 zł.
Laser o mocy 60W.
Ostatnio zmieniony przez zozur 2013-01-28, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
:
ALAMO, można nawet przepalić
:
Marcin Twój link nie jest aktywny - antywirus wykrył w mim jakiegoś trojana. Sprawdź sobie.
Potwierdzam słowa Marcina należy kupić stalkę za 20 zł i popróbować na sklejce.
Fajna zabawa i efekt.
Można pokryć lakierem grawerskim i wyrytować a potem na chwilę do kwasu ( obowiązkowo rękawice, okulary, fartuch, gaśnica).
Leserem nie sprawdzałem ale kiedyś jak budowałem wiertnicę to gościu wycinał mi blachę 2 cm więc z mostkiem na pewno da radę tylko co z niego zostanie to niewiem
kaido2 napisał/a: |
Grawer.... tani nie jest ..... Mam rylce i rękę co to umie macać pod spódnicą mego obiektu zainteresowania (przykład www.kaido2.y0.pl ) i szczerze ..... biorę i sobie robię com chcem. |
Marcin Twój link nie jest aktywny - antywirus wykrył w mim jakiegoś trojana. Sprawdź sobie.
Potwierdzam słowa Marcina należy kupić stalkę za 20 zł i popróbować na sklejce.
Fajna zabawa i efekt.
Można pokryć lakierem grawerskim i wyrytować a potem na chwilę do kwasu ( obowiązkowo rękawice, okulary, fartuch, gaśnica).
Leserem nie sprawdzałem ale kiedyś jak budowałem wiertnicę to gościu wycinał mi blachę 2 cm więc z mostkiem na pewno da radę tylko co z niego zostanie to niewiem
:
Zmień antywirusa.
Odpowiedz do tematu
Marcin Twój link nie jest aktywny - antywirus wykrył w mim jakiegoś trojana. Sprawdź sobie. |
Zmień antywirusa.
Pozdro!!!