Odpowiedz do tematu
:
Z palcami to nie bądź taki pewny...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Alamos wystukujący nosem posty na forum - bezcenne
Gbzzz.
nick555 napisał/a: |
Z palcami to nie bądź taki pewny... |
Alamos wystukujący nosem posty na forum - bezcenne
Gbzzz.
:
złap za siekierę z Liroja i zdobądź posłuch
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja sie w zasadzie nie chcialem odzywac, bo co tu pisac - genialnie proste i zrobione perfekcyjnie (jesli to prawda z tym 8 kilowym mlotem, choc, ze "sie nie da jedna reka", to jak kto... ), ale widze, ze sie odezwac trzeba, zanim ALAMO w depresje wpadnie...
Niniejszym szacunek dla sztuki wyrazam, zebys sie nie czul osamotniony.
ALAMO napisał/a: |
Wilki, nie ludzie
|
Ja sie w zasadzie nie chcialem odzywac, bo co tu pisac - genialnie proste i zrobione perfekcyjnie (jesli to prawda z tym 8 kilowym mlotem, choc, ze "sie nie da jedna reka", to jak kto... ), ale widze, ze sie odezwac trzeba, zanim ALAMO w depresje wpadnie...
Niniejszym szacunek dla sztuki wyrazam, zebys sie nie czul osamotniony.
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Liiiiizzzuuuuuss!
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Czlowiem chce pomóc, zdjecia robi, opisuje, a tu go wyśmieją, podokuczajĄ. Normalnie Polska pełna gęba.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
no jakby Osoba była chirurgiem i za pomocą 8-mio kilowego młota i kawałka spinacza zdrutowałaby Osoba pacjentowi szczękę, to o jakimś tam darze można gadać
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
To z zazdrości, że nie mają takiego bożego daru w rękach |
no jakby Osoba była chirurgiem i za pomocą 8-mio kilowego młota i kawałka spinacza zdrutowałaby Osoba pacjentowi szczękę, to o jakimś tam darze można gadać