Panowie mam zamiar kupic atomka od tchibo i juz mysle jaki pasek by mu załozyc w zamian standardowego smoka chinskiego....Moglby ktos doradzic mi w czym by bylo mu do twarzy ?
Pozdrawiam
Odpowiedz do tematu
: tchibo atomek
Mówisz klapki, myślę kubota...
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
myslalem o pamaranczowym nato ale czy to nie bedzie gryzlo sie z wygladem tarczy jego?
Mówisz klapki, myślę kubota...
:
Kto bogatemu zabroni?
:
z Nato/Zulu strapów fajnie będzie pasował khacki-green, w realu jest trochę w innymodcieniu, niż na foto, natomiast pomarańczowy jest baaardzo pomarańczowy
savio23 napisał/a: |
myslalem o pamaranczowym nato ale czy to nie bedzie gryzlo sie z wygladem tarczy jego? |
z Nato/Zulu strapów fajnie będzie pasował khacki-green, w realu jest trochę w innymodcieniu, niż na foto, natomiast pomarańczowy jest baaardzo pomarańczowy
:
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-04-23, 22:26, w całości zmieniany 4 razy
Odpowiedz do tematu
Gładki, czarny lub brązowy, ze skóry (oczywiście inny kolor, wedle gustu), wyglądałby dobrze. Tarcza jest raczej "lekka", to i pasek gładki będzie pasował.
Inna sprawa, że delikatne wzory jaszczurcze lub płaszczki też by konweniowały. Moim zdaniem
Pasek NATO (kolorowy), może być, o ile ma być ekstrawagancki.
Inna sprawa, że delikatne wzory jaszczurcze lub płaszczki też by konweniowały. Moim zdaniem
Pasek NATO (kolorowy), może być, o ile ma być ekstrawagancki.
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-04-23, 22:26, w całości zmieniany 4 razy
John Smith