Krótkie refleksje na tematy zegarkowe i nie tylko.
Odpowiedz do tematu

:
Krótko. :))

:
Zawsze to jakieś wyjście :))

Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Blaz napisał/a:
A tak poważnie, to - mimo że jestem jednozegarkowcem - kompletnie nie rozumiem tego czepiania się gościa tylko dlatego, że w ciągu roku nosi kilka zegarków. To też pokazuje jak my - pasjonaci zegarkowi - jesteśmy nadal postrzegani na zewnątrz. Ma kilka zegarków - znaczy dorobił się - znaczy nieuczciwie, bo w Polsce nie ma uczciwych z gotówką - znaczy ukradł - znaczy trzeba dać znać komu trzeba.

Oni nie czepiają się noszenia zegarków. Rzekomo, Nowak, mógł nie zgłosić tzw. "korzyści majątkowych" (powyżej 600 PLN, chyba trzeba zgłaszać) do czego jest zobowiązany i to jest przedmiotem "czepienia". :popcorn:

John Smith
:
Cholera, namierzyli mnie!!! :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
JohnSmith napisał/a:

Oni nie czepiają się noszenia zegarków.

Nie czepiają się noszenia w ogóle, ale tego, że w ciągu dwóch lat ktoś miał sześć zegarków już tak. I że wymienia się z kolegami pewnie też. cool

Nie martw się, też jesteś już pewnie namierzony. :))

:
Blaz napisał/a:
JohnSmith napisał/a:

Oni nie czepiają się noszenia zegarków.

Nie czepiają się noszenia w ogóle, ale tego, że w ciągu dwóch lat ktoś miał sześć zegarków już tak. I że wymienia się z kolegami pewnie też. cool

Nie martw się, też jesteś już pewnie namierzony. :))

:oops: ;-)

Jestem niewinny, z nikim się nie wymieniałem zegarkiem! :))

Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-04-22, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
John Smith
:
I tak juz dobrzy ludzie napisali do US ze nosisz wiecej niz jeden zegarek i to drogi. Bo kazdy uczciwy czlowiek to chodzi z Perfectem a Ci co im jest lepiej to Casio sobie kupuja burzuje jedne :))

:
A jak z rodziny kułaczej, to mają jeszcze Delbnę, po dziadku.

:
Myślę że trzeba wystąpić z obywatelskim wnioskiem o powołanie nowej służby GIZ Generalna Inspekcja Zegarkowa, wyposażyć w odpowiedni sprzęt i uprawnienia ( wypasione furki, obowiązkowo służbowa broń i oczywiście zegarek, najlepiej szwajcarski) coś w rodzaju zegarkowego ITD :D

:
Gdyby wpadli do Ciebie, mieli by robotę do emerytury! :)) Weź to wszystko opisz, skataloguj, wyceń. W dodatku możesz być posądzony że jesteś na garnuszku Komunistycznej Partii Chin.
Ja ze swojej strony, :D nawet na torturach nie przyznam się, że robiłem z Tobą jakiekolwiek wymiany zegarkowe. :D

Sylwek
[Usunięty]
:
Svedos napisał/a:
Myślę że trzeba wystąpić z obywatelskim wnioskiem o powołanie nowej służby GIZ Generalna Inspekcja Zegarkowa, wyposażyć w odpowiedni sprzęt i uprawnienia ( wypasione furki, obowiązkowo służbowa broń i oczywiście zegarek, najlepiej szwajcarski) coś w rodzaju zegarkowego ITD :D

ale później trzeba powołać jeszcze komórkę o nazwie KGIZ ,czyli Kontrola GIZ, a później jeszcze NIK-GIZ , itd :)) a i jeszcze w związku z tym ustanowić formularze do wypełniania w związku z kontrolami , no...to już :D

:
Każdy sposób na bezrobocie jest dobry :twisted: cool :D

"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Pomijając zasadność podejrzewania naszych polityków o nieczyste źródła dochodów, to robienie sensacji z faktu posiadania przez kogoś kilku zegarków jest strasznym buractwem :/ Tu nawet nie trzeba byc miłosnikiem samym zegarków, wystarczy ze przykłada się wage do stroju, stylu i naturalnym staje się posiadanie kilku czasomierzy, podobnie jak np. kilku par butów....dziennikarz pewnie z gatunku tych, którzy cały czas w jednym polarze i flaneli chodzą :P

Ostatnio zmieniony przez Machu 2013-04-23, 08:59, w całości zmieniany 2 razy
:
Chyba raczej "dziennikarz" - gościu z perfekcyjnie opanowanym ctrl+C ctrl+V i chętnie udowadniający zadaną przez szefa tezę

"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Nie wiem czy już było, ale dzisiaj na to wpadłem.

http://uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=10478

Producenci i pośrednicy narzucają ceny dystrybutorom? No shit!
Się kurna obudzili, przecież to branżowy standard przynajmniej od lat '70.

pozdrawiam
Narfas

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum