Iks napisał/a: |
Kiedy nie wiem , szukam, grzebię, przeglądam - mam czas |
Czyli spędzasz wolny czas podobnie jak ja
Szukanie, przeglądanie, wybieranie to jest to, co w tym wszystkim kręci najbardziej
Iks napisał/a: |
Kiedy nie wiem , szukam, grzebię, przeglądam - mam czas |
Woytec60 napisał/a: | ||
Czyli spędzasz wolny czas podobnie jak ja Szukanie, przeglądanie, wybieranie to jest to, co w tym wszystkim kręci najbardziej |
Ciniol napisał/a: |
black Symfonię ale to trochę nie to |
Iksu a skąd brałeś? |
bow napisał/a: |
...dla Iksa zupełnie nie pasująca... |
Iks napisał/a: | ||
Z Polskiego sklepu - nie mogłem znaleźć tanio na zatoce tej wersji kolorystycznej (tylko za około 200$ nie licząc oczywiście potencjalnego Vincenta), w Niemczech też nie było (zresztą w Orientuhren stoi za 170 euro nie licząc kosztów dodatkowych), W Demusie dostałem rabacik i w sumie wyszło cenowo tylko trochę drożej niż z zatoki, a mam 2 lata gwarancji w PL i zegarek będzie szybciutko |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
Dzięki za info - jak to mówią powahom się trochę. A jak Ci nie będzie pasował z jakiegoś powodu, a ja jeszcze nie będę miał swojego, to wezmę za 90 % ceny, a nie jak ten męczybuła Bow za pół ceny |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
jak Ci nie będzie pasował z jakiegoś powodu |