Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Dziś tak, choć fotka stara
:
Karolewskiej, też mi się podoba.
:
Dzięki, zamawiając go nie byłem na 100% przekonany do takiego połączenia, ale imho wyszedł świetny, wakacyjny zestaw.
Tylko średnio pasuje do sweterka i grubej, puchowej kurtki
Karolewskiej napisał/a: |
Pasek robi swoje, świetne połączenie. |
Dzięki, zamawiając go nie byłem na 100% przekonany do takiego połączenia, ale imho wyszedł świetny, wakacyjny zestaw.
Tylko średnio pasuje do sweterka i grubej, puchowej kurtki
:
Ja ogólnie nie przepadam za pomarańczowymi paskami do zegarków, w których jest dużo pomarańczowego. Ideałem jest jak tutaj, czyli tylko wskazówka pomarańczowa. W mojej wersji PO jest tylko pomarańczowy grot sekundy i napis pod logo. Też tam pasuje pomarańczowy pasior.
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2013-04-02, 10:22, w całości zmieniany 1 raz
Tomek napisał/a: | ||
Dzięki, zamawiając go nie byłem na 100% przekonany do takiego połączenia, ale imho wyszedł świetny, wakacyjny zestaw. Tylko średnio pasuje do sweterka i grubej, puchowej kurtki |
Ja ogólnie nie przepadam za pomarańczowymi paskami do zegarków, w których jest dużo pomarańczowego. Ideałem jest jak tutaj, czyli tylko wskazówka pomarańczowa. W mojej wersji PO jest tylko pomarańczowy grot sekundy i napis pod logo. Też tam pasuje pomarańczowy pasior.
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2013-04-02, 10:22, w całości zmieniany 1 raz
:
:
halina,
Ten pasek, to niezbyt chyba pasuje?
(zagruby?)
Ale zegar - mniut
Ten pasek, to niezbyt chyba pasuje?
(zagruby?)
Ale zegar - mniut
:
Santino, owszem, pasek dużo za gruby. Ale mnie się tak podoba
: