Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Jak wątków? Sa tacy, którzy handlują alphami i mają wątków 2x tyle...
:
To na kizi nie można mieć więcej niż trzy jednocześnie na bazarku...
U nas chyba nie
U nas chyba nie
:
No ja mam obecnie 4 tematy i ostrzegacza jeszcze nie dostałem
World Wide Watches
:
U nas nie ma ograniczeń ilości wątków na Bazarku. Wszystko w granicach rozsądku.
:
to tym bardziej nie kumam, dlaczego usunięto mi posty podbijające.
:
To był znak/sygnał, żebyś ograniczył swoje adhd
maciek napisał/a: |
dlaczego usunięto mi posty podbijające |
To był znak/sygnał, żebyś ograniczył swoje adhd
:
a że niby od kogo ten znak?
:
Jakieś siły wyższe...
maciek napisał/a: |
od kogo.... |
Jakieś siły wyższe...
:
pisz jeszcze raz i udawaj, że nic się nie stało Ktokolwiek to był - boi się przyznać, że walnął się w liczeniu tych 48 godzin
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No wiesz....
Ostatnio zmieniony przez wahin Dzisiaj 15:44, w całości zmieniany 1 raz
Iks napisał/a: |
Ktokolwiek to był |
No wiesz....
Ostatnio zmieniony przez wahin Dzisiaj 15:44, w całości zmieniany 1 raz
:
tak myślałem. Kolega wahin ma lekuśki kłopot z liczeniem, zdarza mi się to po raz drugi.
Cezar napisał/a: | ||
No wiesz.... Ostatnio zmieniony przez wahin Dzisiaj 15:44, w całości zmieniany 1 raz |
tak myślałem. Kolega wahin ma lekuśki kłopot z liczeniem, zdarza mi się to po raz drugi.
:
maciek, Regulamin CW pkt 5) Forum jest zarządzane przez grupę Adminów i grupę Moderatorów. Ich głos jest wiążący i obowiązujący, a ich decyzje nie podlegają publicznej dyskusji. Każda forma publicznego roztrząsania decyzji administracyjnej - ban, recydywa - ban na stałe i kasacja konta.
maciek, napisz pw do Adama, jeśli się pomylił, na pewno przyzna Ci rację i przeprosi.
I koniec dyskusji na ten temat. Proszę.
maciek, napisz pw do Adama, jeśli się pomylił, na pewno przyzna Ci rację i przeprosi.
I koniec dyskusji na ten temat. Proszę.
:
maciek liczyć jeszcze potrafię.
Następnym razem zrobię zrzut ekranu i policzymy obaj do 48, jedno pudełko zapałek powinno wystarczyć
Następnym razem zrobię zrzut ekranu i policzymy obaj do 48, jedno pudełko zapałek powinno wystarczyć
:
kurcze, no jak... Podbiłem posty dziś po 14tej, a ofertę wystawiłem 22go w południe.
wahin napisał/a: |
maciek liczyć jeszcze potrafię.
Następnym razem zrobię zrzut ekranu i policzymy obaj do 48, jedno pudełko zapałek powinno wystarczyć |
kurcze, no jak... Podbiłem posty dziś po 14tej, a ofertę wystawiłem 22go w południe.
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Panowie, jest opcja PW. Proszę ..