Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Mój wewnętrzny zegarkowy spokój nieco ochłonął w stosunku do GSów, bo zdałem sobie sprawę, że właściwie te dwa, które mam w zupełności mnie spełniają GSowo-zegarkowo. W sumie niby jeszcze chciałoby się mieć i takiego GMT, czy Spring Drive'a i przede wszystkim hi-beata. Jak już Sylwek wspomniał o wewnętrznym buraku, mój wewnętrzny burak mi mówi, że taki hi-beat to praktycznie to samo, co zwykły mechanik od GSa tylko z wyższym bph, ale za to z mniejszą rezerwą chodu, domyślam się nieco niższą trwałością i najważniejsze - 2x droższy. Wystarczy, a tymczasem nie mogę przestać myśleć o przewartościowanej kłalicie na cioci eci.
:
Ja tam jeszcze GSa w automacie nie mam.. więc taki mi pasuje
Z drugiej strony szkoda mi się pozbywać kilku fajnych zawodników na jednego... a jak mi się by przypadkiem znudził to ciężko odsprzedać bez większej obniżki...
Z drugiej strony szkoda mi się pozbywać kilku fajnych zawodników na jednego... a jak mi się by przypadkiem znudził to ciężko odsprzedać bez większej obniżki...
World Wide Watches
:
cholera, no podoba mi się!
szkoda, że cena zabija...
szkoda, że cena zabija...
Skate or die!
:
No. PM tag - dać ładny pasek i malyna tylko to stoi 600$
[ Dodano: 2013-03-01, 12:03 ]
kolejny:
chyba mam fazę na jakieś seiko znowu - nawrót choroby...
no i na kostkę.
[ Dodano: 2013-03-01, 12:03 ]
kolejny:
chyba mam fazę na jakieś seiko znowu - nawrót choroby...
no i na kostkę.
Skate or die!
:
Bum
:
To chyba jakis kolega mojego:
Pozdrawiam
Eryk
prezesso napisał/a: |
kolejny:
Obrazek |
To chyba jakis kolega mojego:
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
już mnie nie drażnij. widziałem juz zdjęcia twojej tarczy
Skate or die!
:
generalnie trafiłem tu przez Seiko i podobają mi się wszystkie
:
...mój człowiek...
jaceh napisał/a: |
Seiko i podobają mi się wszystkie |
...mój człowiek...
:
I ja Twój
I ja.....
I ja.....
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
miło wiedzieć , że nie tylko ja tak uważam
:
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2013-03-14, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
A mi się zaczął podobać ... Monster. Brzydki, klocek ciosany i w ogóle... Zawsze byłem na "nie", ale od kilku dni "wzięło" i mnie. Niewykluczone, że wkrótce w dziale KUPIĘ pojawi się nowy, monsterowy wątek
Dla mnie (póki co) jedyna słuszna wersja to czarna tarcza.
Dla mnie (póki co) jedyna słuszna wersja to czarna tarcza.
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2013-03-14, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez jaceh 2013-03-14, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
generalnie, wszsytkie czarne Seiko sa najładniejsze
mnie znowu naszło na Flieger'a w kopercie Diver'a ...
mnie znowu naszło na Flieger'a w kopercie Diver'a ...
Ostatnio zmieniony przez jaceh 2013-03-14, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
:
wiele lat miałem tak samo - a potem przez 2 lata miałem 2 monstery. Teraz ostał się jeden, pomarańczka ustąpiła doxie
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Hogg napisał/a: |
A mi się zaczął podobać ... Monster. Brzydki, klocek ciosany i w ogóle... Zawsze byłem na "nie", ale od kilku dni "wzięło" i mnie. Niewykluczone, że wkrótce w dziale KUPIĘ pojawi się nowy, monsterowy wątek
Dla mnie (póki co) jedyna słuszna wersja to czarna tarcza. |
wiele lat miałem tak samo - a potem przez 2 lata miałem 2 monstery. Teraz ostał się jeden, pomarańczka ustąpiła doxie
Skate or die!