Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Według mnie wynik jest zbyt wyrównany, trzeba powtórzyć.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Wczoraj liczyłem krechy stawiając, z tych co deklarowali była lekka przewaga budyniu ale gros osób nie deklarowało na co głosowali plus Ci którzy głosowali a nie pisali... wynik nie był jednoznaczny
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-03-01, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
johnny_b2 napisał/a: |
Wielkie mi zdziwienie. Mozna se było policzyć. Prawie każdy mówił na co głosował a te niepewnie przez rachunek prawdopodobieństwa i tak nie zmieniłby różnicy...
I tak kupię, choć damiana wydawał mi sie bardziej elegancki |
Wczoraj liczyłem krechy stawiając, z tych co deklarowali była lekka przewaga budyniu ale gros osób nie deklarowało na co głosowali plus Ci którzy głosowali a nie pisali... wynik nie był jednoznaczny
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-03-01, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Poczekajcie...
Zobaczymy ile osób teraz będzie gotowych zapłacić za to, co zagłosowały...
Zobaczymy ile osób teraz będzie gotowych zapłacić za to, co zagłosowały...
:
Cóż Panowie.
Wybór został dokonany.
Teraz trzeba liczyć na to, że wszyscy, którzy głosowali na projekt Erolka potwierdzą to portfelem.
Nawet jednopostowcy.
Wybór został dokonany.
Teraz trzeba liczyć na to, że wszyscy, którzy głosowali na projekt Erolka potwierdzą to portfelem.
Nawet jednopostowcy.
:
Santino, a Wy jako administracja macie dostęp do taśm prawdy, kto na co głosował?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
5 dni w plecy przy gotowaniu budyniu na jakies tam glosowanie ...
Dobra niech ktos wstawia juz mleko
S
Dobra niech ktos wstawia juz mleko
S
:
macie...
Michał napisał/a: |
a Wy jako administracja macie dostęp do taśm prawdy |
macie...
:
Santino napisał/a: | ||
macie... |
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Komisja śledcza będzie ?
Pozdrawiam,
Wojtek
Wojtek
:
nie
vvojt napisał/a: |
Komisja śledcza będzie ? |
nie
:
No dobra. Teraz jeszcze będzie trzeba to wycenić i wykonać. Rozumiem, że o tych krokach bedzie informowane. No i kiedy zaliczki, żeby melepecic o kosmetyke projektu?
Bardzo dobry projekt wygrał. Nie było mozliwości żeby wygral inny niz bardzo dobry, bo oba były bardzo dobre
Bardzo dobry projekt wygrał. Nie było mozliwości żeby wygral inny niz bardzo dobry, bo oba były bardzo dobre
:
Ups
Teraz się wyda....
Cytat: |
macie...
|
Teraz się wyda....
:
Ostatnio zmieniony przez mazok 2013-03-02, 00:05, w całości zmieniany 4 razy
, oba projekty były superrr - gratulacje Erolek , to już trzeci projektant Po Maxiu i Damianie, który będzie mógł zrealizować swoje dzieło - znaczy cele statutowe Fundacji się wypełnia
P.S. proszę otworzyć wątek szpamerski
P.S. proszę otworzyć wątek szpamerski
Ostatnio zmieniony przez mazok 2013-03-02, 00:05, w całości zmieniany 4 razy
:
+100
Szajmon napisał/a: |
Bardzo dobry projekt wygrał. Nie było mozliwości żeby wygral inny niz bardzo dobry, bo oba były bardzo dobre |
+100
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Toyota, Nie całkiem, różnica była ok. 10 głosów na erolek. Brak info było wiecej, ale biorąc pod uwagę jak głosowali ci których znamy, to różnica nie zostałaby zniwelowana
[ Dodano: 2013-03-02, 08:41 ]
Santino, kiedy mniej wiecej mozemy sie spodziewać info o kosztach i zaliczce. Macie już jakiś roadmap?
[ Dodano: 2013-03-02, 08:41 ]
Santino, kiedy mniej wiecej mozemy sie spodziewać info o kosztach i zaliczce. Macie już jakiś roadmap?