Odpowiedz do tematu
:
wahin, rotomacik i po sprawie sam się zastanawiam nad takim ustrojstwem
:
A są takie na 30 sztuk?
A co z nie automatami?
A co z nie automatami?
:
Na 8 widziałem, kupujesz 4 i jeszcze zapas zostanie A mechaniki w ramach relaksu przy literaturze można by nakręcać
:
Się podłączę pod temat.
Mechanizm dostałem niewyregulowany i od nastawienia ok 10:00 późni się z 5 minut. Może mi któryś z kumotrów zaznaczyć kółeczkiem np. żółtym co trzeba przekręcić by podregulować?
Mechanizm dostałem niewyregulowany i od nastawienia ok 10:00 późni się z 5 minut. Może mi któryś z kumotrów zaznaczyć kółeczkiem np. żółtym co trzeba przekręcić by podregulować?
:
Ostatnio zmieniony przez Pietrek 2013-03-01, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Tą dźwignię ciutkę w stronę plusa i obseruj potem efekty. Ze zdjęcia widać, że ustawiona po ujemnej stronie.
EDIT Chyba niejasno się wyraziłem, w stronę +, czyli patrząc na zdjęcie pchnij ją troszkę w dół, poobseruj i reguluj dalej jeśli trzeba.
EDIT Chyba niejasno się wyraziłem, w stronę +, czyli patrząc na zdjęcie pchnij ją troszkę w dół, poobseruj i reguluj dalej jeśli trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Pietrek 2013-03-01, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-03-01, 20:06, w całości zmieniany 2 razy
Dzięki
[edit]
Jeszcze pytanko, ten drugi wihajster obok to do czego?
[edit]
Jeszcze pytanko, ten drugi wihajster obok to do czego?
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-03-01, 20:06, w całości zmieniany 2 razy
:
Do tego, żebyś go nigdy nie dotykał. Poważnie.
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Jakbym słyszał dowcip Dlaczego kobieta z PMS gotuje budyń w 6 garnkach? Bo tak.
Nie mam zamiaru grzebać, tylko z ciekawości pytałem do czego służy ten wihajster?
Maro66 napisał/a: |
Do tego, żebyś go nigdy nie dotykał. Poważnie. |
Jakbym słyszał dowcip Dlaczego kobieta z PMS gotuje budyń w 6 garnkach? Bo tak.
Nie mam zamiaru grzebać, tylko z ciekawości pytałem do czego służy ten wihajster?
:
Do trzymania włosa chyba?
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
To mocowanie włosa, z tym, ze ruchome. Stare zegarki miały stałe mocowanie włosa, co utrudniało precyzyjną regulację "neutralnej" pozycji balansu (aby przerzutnik był dokładnie tam, gdzie chcemy). Takie ruchome mocowanie pozwala dopkonywac korekt bez demontowania balansu i obracania włosa wokół osi.
Ну, погоди!
:
Odpowiedz do tematu