vodka napisał/a: |
głupie pytanie - wiem, ale po prostu biere gąbeczke i jadę po kopercie tą zieloną częścią? Na sucho? |
Odpowiedz do tematu
:
..no browara lepiej zdzielić , płynniej idzie .
:
Jedynie trzeba pamiętać, aby wykonywać ruchy posuwisto-zwrotne w miarę równolegle.
:
Facetom raczej nie trzeba tego tłumaczyć
jaro19591 napisał/a: |
trzeba pamiętać, aby wykonywać ruchy posuwisto-zwrotne |
Facetom raczej nie trzeba tego tłumaczyć
:
se dzis zakupilem te gabeczki i przyznaje, ze efekt zaskakujaco dobry. Przepolerowalem zolwia seikowego - ladnie i rownomiernie sie zmatowil, potem kanty delikatnie cape codem wyprowadzic i jest pro
beceen | ***** ***
:
beceen,
Wrzuć foty
Wrzuć foty
:
Dawaj fotki. Ja jutro jak będzie światło wrzucę moje weekendowe dzieło
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
foty jutro, teraz to juz nic nie bedzie widac.
beceen | ***** ***
:
beceen, ja nie mówię że już wrzuć, tylko w ogole wrzuć
:
To teraz osoba mnie powie czy zmatowię tym polerowaną kopertę, mianowicie chodzi o taką Amfibie jak Svedosa, błyszczy się jak psu j....a
Czy po tym ściereczkowaniu będzie matowa/satynowana?
beceen napisał/a: |
ladnie i rownomiernie sie zmatowil, |
To teraz osoba mnie powie czy zmatowię tym polerowaną kopertę, mianowicie chodzi o taką Amfibie jak Svedosa, błyszczy się jak psu j....a
Czy po tym ściereczkowaniu będzie matowa/satynowana?
:
Ostatnio zmieniony przez beceen 2013-02-24, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
wg mnie zmatowisz; ja mialem mocno sterana koperte 7040 - ona wyjsciowo byla szczotkowana, ale jako ze mocno byla porysowana, to ja przejechalem cape codem na polysk, a potem zmywakiem na matowo. Cala sztuka w rownoleglym machaniu zmywakiem
beczka taka jak w amfibii to najlepiej by wygladala ze szczotkowaniem promienistym, a to juz by trzeba pocwiczyc
beczka taka jak w amfibii to najlepiej by wygladala ze szczotkowaniem promienistym, a to juz by trzeba pocwiczyc
Ostatnio zmieniony przez beceen 2013-02-24, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
beceen | ***** ***
:
No to dobrze
Tia, a świstak siedzi i zawija, chyba za dużo jak dla mnie
wg mnie zmatowisz; |
No to dobrze
najlepiej by wygladala ze szczotkowaniem promienistym |
Tia, a świstak siedzi i zawija, chyba za dużo jak dla mnie
:
nooo . . ,żeby promieniście wyszczotkować ,to se musisz tak :
najpierw zegarek w imadło wkręcić trzeba , a imadło musi być koniecznie na stole drewnianym zamocowane , później trzeba odmierzyć od imadła odpowiednią odległość (tak cirqa na łokieć ,,byle własny) punkt zaznaczyć na stole kredą
w dłoń wziąć klocek owinięty papierem ściernym 80 , przyłożyć do zegarka ,a jednocześnie łokieć ustawić w miejscu oznaczonym wcześniej kredą
po czym poprosić kolegę ,aby wziął gwóźdź ,taki konstrukcyjny ,i żeby tym gwoździem za pomoca młota 5 kg ustalił łokieć
oto sposób na promieniste szczotkowanie po domowemu
wielebny napisał/a: | ||||
No to dobrze
Tia, a świstak siedzi i zawija, chyba za dużo jak dla mnie |
nooo . . ,żeby promieniście wyszczotkować ,to se musisz tak :
najpierw zegarek w imadło wkręcić trzeba , a imadło musi być koniecznie na stole drewnianym zamocowane , później trzeba odmierzyć od imadła odpowiednią odległość (tak cirqa na łokieć ,,byle własny) punkt zaznaczyć na stole kredą
w dłoń wziąć klocek owinięty papierem ściernym 80 , przyłożyć do zegarka ,a jednocześnie łokieć ustawić w miejscu oznaczonym wcześniej kredą
po czym poprosić kolegę ,aby wziął gwóźdź ,taki konstrukcyjny ,i żeby tym gwoździem za pomoca młota 5 kg ustalił łokieć
oto sposób na promieniste szczotkowanie po domowemu
:
A co na to Państwowa Inspekcja Pracy?
:
Jednak zostanę przy polerowanej
Sylwek napisał/a: |
i żeby tym gwoździem za pomoca młota 5 kg ustalił łokieć
oto sposób na promieniste szczotkowanie po domowemu |
Jednak zostanę przy polerowanej
:
Odpowiedz do tematu
Sylwek, przesadzasz.
Zmywak w dlon, i kilka, kilkanascie pociagniec od srodka po promieniu, wg mnie to sie da calkiem latwo zrobic, jeno trzeba miec pewna reke. Niekoniecznie unieruchomiona gwozdziem
i prosze, stawiaj spacje po przecinku, nie przed. Bo Fazi zaraz sie przerzuci na interpunkcje tez
Zmywak w dlon, i kilka, kilkanascie pociagniec od srodka po promieniu, wg mnie to sie da calkiem latwo zrobic, jeno trzeba miec pewna reke. Niekoniecznie unieruchomiona gwozdziem
i prosze, stawiaj spacje po przecinku, nie przed. Bo Fazi zaraz sie przerzuci na interpunkcje tez
beceen | ***** ***