Dominik napisał/a: |
ważna jest metoda liczenia głosów |
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, Dominik jest po właściwej stronie, więc nie rób scen. Poza tym przecież mamy demokrację.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Powtarzam jeszcze raz, że Ci ta ręka kiedyś uschnie, albo sobie zwichniesz
Cytat: |
Apa13, |
Powtarzam jeszcze raz, że Ci ta ręka kiedyś uschnie, albo sobie zwichniesz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A każda ręka, która zostanie podniesiona przeciwko jedynemu słusznemu projektowi, zostanie odrąbana
:
A który to słuszny projekt
:
A to prawda, że każdemu, kto zagłosuje na jego projekt, Damian dołoży gratis budyń w proszku w dowolnym smaku?
Czy to Gerlachy w ramach sprawdzenia budynioszczelności będą dawali po torebce budyniu?
Czy to Gerlachy w ramach sprawdzenia budynioszczelności będą dawali po torebce budyniu?
:
Nas w to prosze nie mieszać - akurat mnie i Sylwkowi się oba prodżekty podobają. Prawdę mówiąc, to ja jeszcze nawet nie głosowałem. Zaczekam do ostatniej chwili i pozwolę żeby mnie lobbowano
:
ALAMO, skoro tak, to zróbcie mi przysługę i głosujcie na Damiana projekt - bo mnie też się oba podobają, ale Damiana bardziej
:
W temacie renderów, które znalazły się w ankiecie powiem tylko, że projekt Damiana, w którym środkowy wąż był przecięty napisami i miał kreski na sobie podobał mi się znacznie bardziej. To logo w górnej subtarczy wygląda znacznie słabiej. W nadziei, że uda się zrezygnować z grota na wskazówce i wrócić do poprzedniej wersji węży oddałem głos na Damiana
Segoy
:
O to, to!
A budynia zrobicie jako zegarek nieforumowy.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-24, 11:39, w całości zmieniany 1 raz
Santino napisał/a: |
głosujcie na Damiana projekt |
O to, to!
A budynia zrobicie jako zegarek nieforumowy.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-24, 11:39, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A to nie że jak jest ankieta, to okres agitacji się skończył ?
Wystarczy tego na siłę namawiania, cisza wyborcza jest
Santino napisał/a: |
głosujcie na Damiana projekt |
A to nie że jak jest ankieta, to okres agitacji się skończył ?
Wystarczy tego na siłę namawiania, cisza wyborcza jest
:
Bardzo ryzykowna jest Twoja koncepcja dla projektu forumowca.
Część zwolenników którym podoba się "budyń" ale w zasadzie weźmie ostatecznie drugiego też może przemyśleć jeszcze swój wybór
Nie wiem jak mała minimalnie może być ta limitacja, ale żeby się nie okazało że chętnych braknie.
Michał napisał/a: |
A budynia zrobicie jako zegarek nieforumowy. |
Bardzo ryzykowna jest Twoja koncepcja dla projektu forumowca.
Część zwolenników którym podoba się "budyń" ale w zasadzie weźmie ostatecznie drugiego też może przemyśleć jeszcze swój wybór
Nie wiem jak mała minimalnie może być ta limitacja, ale żeby się nie okazało że chętnych braknie.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Sebastian, wszyscy wiemy, ze wybor projektu wyborem, ale dycydujac informacja bedzie cena.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Sebastian, ale o tym, że Fundacja zrobi budynia we własnym zakresie wszyscy dowiedzą się po opłaceniu projektu Damiana. Plan genialny.