Odwiedził mnie zajączek.... Przedstawił się Jurij.... Nazwiskiem Gagarin
Odpowiedz do tematu
: Kosmonauta
:
Ale Szturmaniec
Nie no już nie mam siły wynoszę się z tego forum
Nie no już nie mam siły wynoszę się z tego forum
:
I oczywięcie w srodku nocy musiałeś nas zdrażnić, nię ??
Świetny!
Szczere wyrazy nienawiści
Świetny!
Szczere wyrazy nienawiści
:
No to żeś Panie pojechał (chyba poleciał)... H A T E !!!
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Hmm...
Może choć trochę nam poprw nastrój ? owiedz że mechanizm jest przełożony choć ? Nie ma stopsekundy ... ?
Może choć trochę nam poprw nastrój ? owiedz że mechanizm jest przełożony choć ? Nie ma stopsekundy ... ?
:
Gratuluję Jeśli można proszę o fotkę mechanizmu, a może w ogóle jakąś obszerną fotorelację?
:
voli wszystko oryginał?
Jeżeli tak przebiłeś Smoka.
Jestem już dziś za bardzo zmęczony, żeby napisać jak bardzo cię nienawidzę
Jeżeli tak przebiłeś Smoka.
Jestem już dziś za bardzo zmęczony, żeby napisać jak bardzo cię nienawidzę
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-04-07, 23:20, w całości zmieniany 2 razy
Voli,ochydny.Oddaj mi,ja jestem bezwstydnikiem
Tak na serio to swietny,tradycyjnie wielki
HATE
Tak na serio to swietny,tradycyjnie wielki
HATE
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-04-07, 23:20, w całości zmieniany 2 razy
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Proszę uprzejmie:)
Co do pytań:
- Wydaje mi się, że wszystko jest oryginalne.
- Zegarek jest w pełni sprawny i punktualny.
Trzeba jednak pamiętać, że tak naprawdę to poza tarczą ze świecącymi indeksami i wskazówkami jest to Sportivny i nawet jeśli ktoś robił przekładki to trudno je będzie wykryć bo o części zamienne do Sportivnego jest dość latwo. Tarcza i wskazówki są oryginalne i pięknie zachowane - zarówno indeksy jak i wypełnienie zachowały się w całości choć oczywiście już nie świecą i farba przyjeła burą barwę.
buczo85 napisał/a: |
Gratuluję Jeśli można proszę o fotkę mechanizmu, a może w ogóle jakąś obszerną fotorelację? |
Proszę uprzejmie:)
Co do pytań:
- Wydaje mi się, że wszystko jest oryginalne.
- Zegarek jest w pełni sprawny i punktualny.
Trzeba jednak pamiętać, że tak naprawdę to poza tarczą ze świecącymi indeksami i wskazówkami jest to Sportivny i nawet jeśli ktoś robił przekładki to trudno je będzie wykryć bo o części zamienne do Sportivnego jest dość latwo. Tarcza i wskazówki są oryginalne i pięknie zachowane - zarówno indeksy jak i wypełnienie zachowały się w całości choć oczywiście już nie świecą i farba przyjeła burą barwę.
:
Odpowiedz do tematu
W takim wypadku moj ma wskazowki od sportowca i robiona tarcze - reszte to tak ja na tych fotkach + grawer okolicznosciowy na deklu po rusku
Gratuluje i zazdraszczam
Gratuluje i zazdraszczam