Dwa przyciski, dwie koronki ...
Odpowiedz do tematu

:
Trafił się kolejny NOS :grin: wzornictwo już nowsze, ale to egzemplarz jeszcze z ZSRR.

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Smoku co ci powiem - to już nie to niestety...

:
wrrrr hejt !!!!
tez chce takie chrono :(

:
Smoku, cóż powiedzieć, koperta o.k., mechanizm o.k., ale tarcza to jakaś masakra, trafiłeś egzemplarz ze schyłku ZSRR, ale wiesz co i tak się wypchaj, hejtuję ciebie po raz kolejny.

:
Tarcza to już oczywiście co innego jak w klasycznych chronografach, ale tak prawdę mówiąc, to ona mi się podoba :oops:

:
Ja bym usnął ten napis CHRONOGRAPH , albo go pomniejszył , a za te wszystkie Cię nienawidzę , za NOS , za kieszonki , za wszystkie CCCP :evil:

:
Karol Kłósek napisał/a:
Tarcza to już oczywiście co innego jak w klasycznych chronografach, ale tak prawdę mówiąc, to ona mi się podoba :oops:

Fiodorze Dragonowiczu a moze chcecie sie go pozbyc po cenie zakupu ?
wot taki ze mnie imperialista :D

:
Może to niejest to samo co starsze, ale ten też się podoba, gratuluje i zazdraszczam

:
Oj Smoku, Smoku, Ty wiesz jak zepsuć dzień :evil:

:
hotwax napisał/a:

Fiodorze Dragonowiczu a moze chcecie sie go pozbyc po cenie zakupu ?
wot taki ze mnie imperialista :D

Rudolf, na razie muszę się nim nacieszyć :mrgreen: w każdym razie docelowo chciałbym zdobyć Poljota chrono w wersji szturmańskie (ze stop sekundą) - jak go dorwę, to z tym możemy pohandlować :smile:

:
hehehe - jest więcej takich co by chcieli! ja póki co na pocieszenie mam zwykłego szturmańca

:
To co Smok czasami pokazuje przyprawia o palpitacje, ale na szczęście tym razem obejrzałem na zimno i bez hejta, bo ta tarcza mi się wybitnie nie podoba.

P.S. Jakieś dwa miesiące temu był identyczny FNN na Alledrogo za 950 peelenów :shock: .

:
Postanowiłem podregulować Panom ciśnienie :P

Więcej fotek po konsultacjach medycznych z moim zegarmajstrem.

:
voli czyżbyś duszę sprzedał czartowi - co chwila wyciągasz coś co może doprowadzić do zawału!!!

:
ydz mie s tyym :shock: :shock: :shock:
Gdzie takie daja ??

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum