Trafił się kolejny NOS wzornictwo już nowsze, ale to egzemplarz jeszcze z ZSRR.
Odpowiedz do tematu
:
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Smoku, cóż powiedzieć, koperta o.k., mechanizm o.k., ale tarcza to jakaś masakra, trafiłeś egzemplarz ze schyłku ZSRR, ale wiesz co i tak się wypchaj, hejtuję ciebie po raz kolejny.
:
Tarcza to już oczywiście co innego jak w klasycznych chronografach, ale tak prawdę mówiąc, to ona mi się podoba
:
Ja bym usnął ten napis CHRONOGRAPH , albo go pomniejszył , a za te wszystkie Cię nienawidzę , za NOS , za kieszonki , za wszystkie CCCP
:
Fiodorze Dragonowiczu a moze chcecie sie go pozbyc po cenie zakupu ?
wot taki ze mnie imperialista
Karol Kłósek napisał/a: |
Tarcza to już oczywiście co innego jak w klasycznych chronografach, ale tak prawdę mówiąc, to ona mi się podoba |
Fiodorze Dragonowiczu a moze chcecie sie go pozbyc po cenie zakupu ?
wot taki ze mnie imperialista
:
Może to niejest to samo co starsze, ale ten też się podoba, gratuluje i zazdraszczam
:
Oj Smoku, Smoku, Ty wiesz jak zepsuć dzień
:
Rudolf, na razie muszę się nim nacieszyć w każdym razie docelowo chciałbym zdobyć Poljota chrono w wersji szturmańskie (ze stop sekundą) - jak go dorwę, to z tym możemy pohandlować
hotwax napisał/a: |
Fiodorze Dragonowiczu a moze chcecie sie go pozbyc po cenie zakupu ? wot taki ze mnie imperialista |
Rudolf, na razie muszę się nim nacieszyć w każdym razie docelowo chciałbym zdobyć Poljota chrono w wersji szturmańskie (ze stop sekundą) - jak go dorwę, to z tym możemy pohandlować
:
To co Smok czasami pokazuje przyprawia o palpitacje, ale na szczęście tym razem obejrzałem na zimno i bez hejta, bo ta tarcza mi się wybitnie nie podoba.
P.S. Jakieś dwa miesiące temu był identyczny FNN na Alledrogo za 950 peelenów .
P.S. Jakieś dwa miesiące temu był identyczny FNN na Alledrogo za 950 peelenów .
:
Odpowiedz do tematu
Postanowiłem podregulować Panom ciśnienie
Więcej fotek po konsultacjach medycznych z moim zegarmajstrem.
Więcej fotek po konsultacjach medycznych z moim zegarmajstrem.