Seiko 5 automat - coś zepsute?
Odpowiedz do tematu

Sylwek
[Usunięty]
:
Ciniol, bo ja tak mam i jakbyś wątek poczytał,to byś wiedział o co chodzi , hmmm
ale grunt radocha z niczego ,co nie? ;) dodam też ,że mojemu się nie poprawiło przez nakręcanie , raz chodzi dobrze , a raz sie zatrzymuje , jak znajdę czas i majstra ,to go zawiozę do naprawy sugerowanej przez chłopaków w tamtym wątku ..

:
hmmm .... zwracam honor zwolennikom "niedokręcania", no i temu Seiku ;)

Szanownej małżonce, poprawy zdrowia życzę :)

John Smith
:
Sylwek napisał/a:
Ciniol, bo ja tak mam i jakbyś wątek poczytał,to byś wiedział o co chodzi , hmmm
ale grunt radocha z niczego ,co nie? ;)

no przecież nie będę płakał - przecież nie mój zegarek jest niesprawny ;) ale faktem jest że czasami tak jest że cała kompania defiluje i tupie, a tylko jeden ma pecha i wlezie - takie życie.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wyjąłem z szuflady dzisiaj tego seikacza, rozładowany bo z tydzień nie był noszony, bujnąłem raptem go parę razy i odłożyłem na biurko, chodzi od 8:06

:
Jeszcze raz Panowie dzięki z rady ;)
Jak pisałem, zegarek będę obserwował;) Jak na razie temat uznaję za zamknięty:)

:
jak zamknięty? ;) tu ze 5 stron szpamu jeszcze powstanie :)

a żeby był zaczyn to gupie pingwiny

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-02-18, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
W sensie takim, że jak na razie problem jest rozwiązany i "temat" użyłem w domyśle problem ;)

:
Problem to dopiero będzie, bo się okaże, ze to nie kwestia niedokręcania. Ta teza jest błędna :złośliwiec:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-18, 18:22, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum