Odpowiedz do tematu
:
Miałem Braci Wright na ręku, a to podobny w designie zegarek, i robił niesamowite wrażenie.
:
Dziś rozmawiałem ze znajomym i być może koncepcja Aviatora Wings na moim nadgarstku to nie jest czyste SF
:
Czyżby pojawił się na Twoim bazarku ?
:
jak dobre pójdzie to się pojawi
:
No to szczęścia w "łowach" życzymy i czekamy na fotki wraz z recenzją, a raczej opowiadaniem w Twoim stylu .
:
da się, da moja tak jest zrobiona, jubiler wkręcił coś tam w kopertę, dorobił ze srebra mocowanie ucha i samo uszko. Problem tylko w tym, ze jeśli nie ma się takiego fachowca jako znajomego to nikt się nie będzie chciał podejmować wyzwania
Bibliotek@rz napisał: |
A ze standardowej koperty niczego wykrzesać by się nie dało? Fakt- kobyła z niej, 45mm i płaska jak patelnia, ale może coś by się dało zrobić? |
:
Dać to się wszystko da zrobić, kwestia tylko jak i kto, i jaki będzie efekt końcowy.
ZerO, jak możesz to wklej jakieś fotki, pamiętam że już go gdzieś prezentowałeś, ale tutaj to go chyba jeszcze nie było.
ZerO, jak możesz to wklej jakieś fotki, pamiętam że już go gdzieś prezentowałeś, ale tutaj to go chyba jeszcze nie było.
:
Odpowiedz do tematu
No pewnie, dawaj fotki, najlepiej jak najdokładniejsze to może będę się wzorował robiąc swój Dzięki!