Pacjent:
Na chwile obecną jest na budżetowym "gino rossi", który jest już dość mocno zmęczony życiem.
Szukam czegoś, co by pasowało temu staruszkowi.
Zakładany budżet: powiedzmy 50zł z możliwymi odchyłkami
Liczę na pomoc.
Odpowiedz do tematu
: Nowe poszukiwanie paska
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-02-12, 22:27, w całości zmieniany 2 razy
@ Słoniu:
Wg ich strony grubość od 3 do 5mm. Obawiam się, że te 5 może być za dużo do tego zegarka.
Te wielkie dziury mnie nie przekonują. A na "perforated rally strap" mam innego pacjenta
@ Blaz:
22mm "misiu kororowy:
Wg ich strony grubość od 3 do 5mm. Obawiam się, że te 5 może być za dużo do tego zegarka.
Te wielkie dziury mnie nie przekonują. A na "perforated rally strap" mam innego pacjenta
@ Blaz:
22mm "misiu kororowy:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-02-12, 22:27, w całości zmieniany 2 razy
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ten już bardziej tylko taki trochę "pogrzebowy". Coś mu białego brak...
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2013-02-12, 22:41, w całości zmieniany 2 razy
Czarny pasek z białą nitką chciałbyś?
Ale może jakiś brązowy?
Ale może jakiś brązowy?
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2013-02-12, 22:41, w całości zmieniany 2 razy
:
Nieee, ale to profilowane jest - środkiem grubszy, na zewnątrz przy szyciach cieńszy, analogicznie na długość - przy teleskopach nieco grubszy, przy klamerce cieńszy - bardzo dobry pasek, miałem kilka i szczerze polecam - za tę cenę nie możesz się pomylić
rmaya napisał/a: |
Wg ich strony grubość od 3 do 5mm. Obawiam się, że te 5 może być za dużo do tego zegarka. |
Nieee, ale to profilowane jest - środkiem grubszy, na zewnątrz przy szyciach cieńszy, analogicznie na długość - przy teleskopach nieco grubszy, przy klamerce cieńszy - bardzo dobry pasek, miałem kilka i szczerze polecam - za tę cenę nie możesz się pomylić
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-02-12, 22:49, w całości zmieniany 1 raz
@ Blaz:
Oj tam zaraz nie widziałeś.
Jest tego całe mnóstwo i dlatego problem z wyborem.
Chodzi o to, żeby znaleźć coś ładnego, miękkiego i pasującego stylem. Brąz raczej odpada bo tarcza jest czarna.
@Iks
Ale za bardzo toto dziurawe jest - nadgarstek mi zmarznie
Oj tam zaraz nie widziałeś.
Jest tego całe mnóstwo i dlatego problem z wyborem.
Chodzi o to, żeby znaleźć coś ładnego, miękkiego i pasującego stylem. Brąz raczej odpada bo tarcza jest czarna.
@Iks
Ale za bardzo toto dziurawe jest - nadgarstek mi zmarznie
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-02-12, 22:49, w całości zmieniany 1 raz
Albert Einstein
Albert Einstein
:
To są też diloye bez dziur. Bez tylu dziur...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
@Blaz
A tęczową flagę dają w komplecie?
A tęczową flagę dają w komplecie?
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Klient naś pannn, więc jeśli zażyczysz sobie to dadzą.
:
A więc wstępnie za radą Iksa i śladami Słonia skłaniam się ku:
http://www.pasekdozegarka...rny-p-1487.html
Ale jestem otwarty na inne propozycje. Bo obawiam się, że jakość odpowiada cenie. Pozostaje pytanie, czy w zakładanym budżecie znajdzie się coś lepszego.
http://www.pasekdozegarka...rny-p-1487.html
Ale jestem otwarty na inne propozycje. Bo obawiam się, że jakość odpowiada cenie. Pozostaje pytanie, czy w zakładanym budżecie znajdzie się coś lepszego.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Brąż do czarnego, całkiem dobrze pasuje, warto spróbować Do czarnego, w zasadzie, prawie wszystko pasuje
Odpowiedz do tematu
rmaya napisał/a: |
Brąz raczej odpada bo tarcza jest czarna. |
Brąż do czarnego, całkiem dobrze pasuje, warto spróbować Do czarnego, w zasadzie, prawie wszystko pasuje
John Smith