To musialbym tylko znalezc kogos kto mi doprowadzi ta koperte do "ludzkiego wygladu"
Btw. Bezel malowany wiec chyba nie ma szans wyszczotkowania bez zniszczenia nadruku
Odpowiedz do tematu
:
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Drut" - bo to rusek jest.
W porządym szwajcarskim to się nazywa 'la multikontimetalisszpringbezelgerejt', i to nie są tanie rzeczy!
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2013-02-11, 12:43, w całości zmieniany 1 raz
mw75 napisał/a: |
Czyli drut? |
Drut" - bo to rusek jest.
W porządym szwajcarskim to się nazywa 'la multikontimetalisszpringbezelgerejt', i to nie są tanie rzeczy!
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2013-02-11, 12:43, w całości zmieniany 1 raz
:
Zrozumiałe, pociągnąć a później wygiąć trzeba umieć, no i sam skład robi swoje. Kłalitny.
A ruski to drut i tyle.
A ruski to drut i tyle.
Antisocial and faceless...
:
Lineczka to do rosyjskiego forum: http://forum.watch.ru/showthread.php?t=154139
A pytałem w Shoutboxie, kto się chce podłączyć do zakupu.
Bo im więcej tym taniej wychodziło.
Profilaktycznie wziąłem 2 komplety
Chyba się opłacało, co ?
6 wkrętaków, do każdego z tych cieńszych po 5 zapasowych grotów, do tych grubszych po 2.
EDIT:
Jeśli Starszy Pan zainteresowany to jestem skłonny oddać 1 kpl. po kosztach zakupu.
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2013-02-11, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
Svedos napisał/a: | ||
możesz zapodać jakąś lineczkę? |
Lineczka to do rosyjskiego forum: http://forum.watch.ru/showthread.php?t=154139
A pytałem w Shoutboxie, kto się chce podłączyć do zakupu.
Bo im więcej tym taniej wychodziło.
Profilaktycznie wziąłem 2 komplety
Chyba się opłacało, co ?
6 wkrętaków, do każdego z tych cieńszych po 5 zapasowych grotów, do tych grubszych po 2.
EDIT:
Jeśli Starszy Pan zainteresowany to jestem skłonny oddać 1 kpl. po kosztach zakupu.
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2013-02-11, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
:
moja beka dopiero dotarła do Moskwy, więc zakładam jeszcze 7 do 10 dni czas oczekiwania
:
Dzięki ale nie skorzystam, nie lubię takich "wkręcanych" końcówek wkrętaków.
Yakovlev napisał/a: |
Jeśli Starszy Pan zainteresowany to jestem skłonny oddać 1 kpl. po kosztach zakupu. |
Dzięki ale nie skorzystam, nie lubię takich "wkręcanych" końcówek wkrętaków.
:
OK, trafią na bazarek albo zostaną w szufladzie.
Svedos napisał/a: |
Dzięki ale nie skorzystam... |
OK, trafią na bazarek albo zostaną w szufladzie.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-02-17, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
SVEDOS co robić, przesyłka utkwiła w Moskwie, i od tamtej pory minęło 7 dni i śladu nie ma...
cyt.:
1 04.02.2013 Single.
Recepcja 422.980, Chistopol 104000, Moscow 0,221
2 04.02.2013 Lewy punkt pobierania. 422.999, Chistopol MCI -
3 06.02.2013 Lewy punkt pobierania. 420950, Kazan RTSPP -
4 11.02.2013 18:37:00 Przyszedł do miejsca wymiany międzynarodowej. 104002 Moskwa PCI-2
i cisza, co dalej u nas w tracingu też śladu nie ma... w....rwić się idzie,
ostatni raz zamawiam coś w tym kraju
cyt.:
1 04.02.2013 Single.
Recepcja 422.980, Chistopol 104000, Moscow 0,221
2 04.02.2013 Lewy punkt pobierania. 422.999, Chistopol MCI -
3 06.02.2013 Lewy punkt pobierania. 420950, Kazan RTSPP -
4 11.02.2013 18:37:00 Przyszedł do miejsca wymiany międzynarodowej. 104002 Moskwa PCI-2
i cisza, co dalej u nas w tracingu też śladu nie ma... w....rwić się idzie,
ostatni raz zamawiam coś w tym kraju
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-02-17, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Dopiero tydzień od 4 11.02.2013 18:37:00 Przyszedł do miejsca wymiany międzynarodowej. 104002 Moskwa PCI-2 . Dość często tyle to trwa. Dopóki nie pojawi się w WER Warszawa, nowych wpisów nie będzie. Ale tydzień to jeszcze nie dramat, spokojna czaszka, jak to mówią
Ну, погоди!
:
PMWAS-dzięki, wrzucam na luz
:
Jaki koszt tych wkrętaków na pln będzie?? Byłbym zainteresowany.
:
Ja noszę nurka Amfibię od 5 lat na oryginalnej bransolecie i nic strasznego się z nią nie dzieje. Wiadomo, że nie jest to produkt z wysokiej półki, ale daje radę.
Ostatnio zmieniony przez michu 2013-02-18, 10:44, w całości zmieniany 2 razy
pmwas napisał/a: |
Miałem kiedyż noworuską bransoletę. To była masakra Podczas skracania boczne elementy ogniw wyłaziły razem z bolcem spajającym ogniwa. Fajną zabawę miałem... normalnie badziew to nie jest to słowo |
Ja noszę nurka Amfibię od 5 lat na oryginalnej bransolecie i nic strasznego się z nią nie dzieje. Wiadomo, że nie jest to produkt z wysokiej półki, ale daje radę.
Ostatnio zmieniony przez michu 2013-02-18, 10:44, w całości zmieniany 2 razy
:
Info na PW.
klamocik007 napisał/a: |
Jaki koszt tych wkrętaków na pln będzie?? Byłbym zainteresowany. |
Info na PW.
:
Zgadzam się, że mechaniczny zegarek zrobiony ze stali za taką cenę to jest swego rodzaju okazja. Jednakże prawda jest taka, ze masz po prostu szczęscie. Awaryjnosć Vostoków jest spora, a co gorsza - niezależna od ceny (bo w zwykłej amfibii za 250zł jeszcze można to przeboleć). Tu mamy mechaniczny zegarek w stali za śmieszna cenę, natomiast drogie Vostoki po prostu nie wytrzymają japońskiej konkurencji - inna klasa precyzji montażu i kontroli jakości.
michu napisał/a: | ||
Ja noszę nurka Amfibię od 5 lat na oryginalnej bransolecie i nic strasznego się z nią nie dzieje. Wiadomo, że nie jest to produkt z wysokiej półki, ale daje radę. |
Zgadzam się, że mechaniczny zegarek zrobiony ze stali za taką cenę to jest swego rodzaju okazja. Jednakże prawda jest taka, ze masz po prostu szczęscie. Awaryjnosć Vostoków jest spora, a co gorsza - niezależna od ceny (bo w zwykłej amfibii za 250zł jeszcze można to przeboleć). Tu mamy mechaniczny zegarek w stali za śmieszna cenę, natomiast drogie Vostoki po prostu nie wytrzymają japońskiej konkurencji - inna klasa precyzji montażu i kontroli jakości.
Ну, погоди!
:
Odpowiedz do tematu
pmwas, nie rozumiem dlaczego ciągle podkreślasz "legendarną" awaryjność Wostoków, miałeś po prostu pecha że trafiłeś na wadliwy egzemplarz.
Ja osobiście mam kilkanaście zegarków z automatycznym werkiem Wostoka i poza jednym przypadkiem skaczącej sekundy ( serwis usterkę usunął) nie miałem i nie mam z nimi żadnych problemów, fakt że używam ich sporadycznie, ale używam.
Ja osobiście mam kilkanaście zegarków z automatycznym werkiem Wostoka i poza jednym przypadkiem skaczącej sekundy ( serwis usterkę usunął) nie miałem i nie mam z nimi żadnych problemów, fakt że używam ich sporadycznie, ale używam.