Odpowiedz do tematu
:
Różnica Wojtek jest taka, że te "zaciskane" mozna precyzyjniej sobie dopasować - ale zjadą lico paska na bank. Te z "dynksem" ustawiasz tak jak ci idą dziurki - ale paska nie uszkodzą. Pytanie czy to dla ciebie czy na zestaw. Jak dla ciebie - weź z "dynksem".
:
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2013-02-06, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Dobra i tania:-)
P.S. Krzysiek, dla mnie, mam kilka drogich pasków i zmęczone są przy zapięciu tylko:-\ W tym wypadku z dynksem do dziurek wolę chyba...
P.S. Krzysiek, dla mnie, mam kilka drogich pasków i zmęczone są przy zapięciu tylko:-\ W tym wypadku z dynksem do dziurek wolę chyba...
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2013-02-06, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
:
No to tam wetkniesz 4 mm. Jak trzeba "docisnąć" - to uszkodzisz tak samo jak w tych innych. Weź na próbę.
:
Spinner, nie wiem, czy pamiętasz tego pilotowego beżyka, którego mi robiłeś na jesieni, tak wygląda on z tą klamrą:
Byłby fpytę, gdyby mu dziurki inaczej dorobić i szlufke mniejszą. Ogólnie rzecz ujmując - rozmiarowo jest ok nawet do grubych pasków.
Byłby fpytę, gdyby mu dziurki inaczej dorobić i szlufke mniejszą. Ogólnie rzecz ujmując - rozmiarowo jest ok nawet do grubych pasków.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Trzeba było mówić, do takiej klamry gęściej i mniejsze dziurki bym zrobił:-)
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-06, 22:44, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Spinner, ale ten pasek nie jest do niej. Zapiąłem ją tylko na chwilę, gdyż ponieważ chciałem Ci pokazać jak wygląda na grubym pachu od Ciebie
btw. czarnego strusia możesz mi zrobić pod motylek. a brąz do normalnej
btw. czarnego strusia możesz mi zrobić pod motylek. a brąz do normalnej
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-06, 22:44, w całości zmieniany 2 razy
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.