Czy ktoś może mnie oświecić co się stało z cenami tego zegarka? Byłem o krok od zakupu w styczniu. Ceny na poziomie 220-230zł. Mijają 2 tygodnie, a ceny +100 zł albo i więcej.
Jestem zdecydowany na zakup, ale przeraża mnie fakt, że przez swoją opieszałość muszę teraz tyle płacić.
Aż tak bardzo na czasie mi nie zależy. Stąd pytanie i prośba. Czy jakiś dobry człowiek pomoże mi ściągnąć z dalekiego wschodu po lepszych pieniądzach ten model?
W razie czego piszcie tutaj albo na PW. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Odpowiedz do tematu
: Casio DW-5600 raz jeszcze
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-02-02, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-02-02, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
:
Buczo, takie ceny to były... ale w Chinach. W PL raczej bliżej 300 PLN.
Jakby co to mogę pomóc w ściągnięciu zegarka z HK
Jakby co to mogę pomóc w ściągnięciu zegarka z HK
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dokładnie to coś około 337zł
Ale jeszcze parę dni temu po 225 u jednego sprzedawcy. Nawet byłem z nim ugadany, że jak uzbierał diengi to odezwę się na maila i sfinalizujemy transakcję. Napisałem, ale facet milczy od tygodnia.
Michał dzięki za chęć pomocy. Obserwuje jeszcze coś używanego na naszym allegro. Jak wyczerpię wszelkie możliwości to pewnie się do Ciebie uśmiechnę
Ale jeszcze parę dni temu po 225 u jednego sprzedawcy. Nawet byłem z nim ugadany, że jak uzbierał diengi to odezwę się na maila i sfinalizujemy transakcję. Napisałem, ale facet milczy od tygodnia.
Michał dzięki za chęć pomocy. Obserwuje jeszcze coś używanego na naszym allegro. Jak wyczerpię wszelkie możliwości to pewnie się do Ciebie uśmiechnę
:
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-02-03, 12:38, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-02-03, 12:38, w całości zmieniany 1 raz
John Smith
:
Buczo, najgorsze, że sporo podrób jest i czasem strach kupować na allegro. w zasadzie na ebay'u u niesprawdzonych sprzedawców także..
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To prawda, to bardzo często podrabiane zegarki są...
Michał napisał/a: |
Buczo, najgorsze, że sporo podrób jest i czasem strach kupować na allegro. w zasadzie na ebay'u u niesprawdzonych sprzedawców także.. |
John Smith
:
Polecam ten sklep: http://www.nywatchstore.com/cagmodw3.html
Cena: $53 + $16 przesyłka
Swojego tam kupiłem i wszystko było cacy.
Cena: $53 + $16 przesyłka
Swojego tam kupiłem i wszystko było cacy.
:
Może, Może, Może
JohnSmith napisał/a: |
Morze chodzi o niedokładność w nazwie modelu? |
Może, Może, Może
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-03, 01:23, w całości zmieniany 1 raz
Buczo, a może by dołożyć parę PLN i za ok 250 kupić GW5600 http://www.nywatchstore.com/cagatsomewam.html z Solarem i Wave'm.
edyta:
no i doczytałem, że Wave jest dwuzakresowy i działa tylko w USA i Japonii...
edyta:
no i doczytałem, że Wave jest dwuzakresowy i działa tylko w USA i Japonii...
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-03, 01:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale za 108$ + szip jest GWM 5600, który ma już wszystko
:
Mądrego to i dobrze posłuchać.
Cezar napisał/a: |
jest GWM 5600, który ma już wszystko |
Mądrego to i dobrze posłuchać.
:
Nie słuchać, tylko brać
http://www.nywatchstore.com/gwm56101.html
Chyba też się skuszę, choć nie wiem, czy wielkość mi podejdzie...czwarty raz
http://www.nywatchstore.com/gwm56101.html
Chyba też się skuszę, choć nie wiem, czy wielkość mi podejdzie...czwarty raz
:
Ja się sam zastanawiam nad jakimś G. ale raczej trochę większym niż koperta od 5600. Póki co nie wiem jeszcze jakim... raczej coś z Wavem i Solarem. Może jutro założę temat do pospamowania.
:
Michał, bierz mojego GW 4000 1A
:
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-02-03, 01:41, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Cezar kusisz Chciałbym bardzo kupić ten model, ale chyba budżetu nie naciągnę.
Eh fajny ten GWM 5600, podoba mi się ta czerwona ramka...i więcej na ekraniku się dzieje
Eh fajny ten GWM 5600, podoba mi się ta czerwona ramka...i więcej na ekraniku się dzieje
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-02-03, 01:41, w całości zmieniany 2 razy