Casio DW-5600 raz jeszcze
Odpowiedz do tematu

: Casio DW-5600 raz jeszcze
Czy ktoś może mnie oświecić co się stało z cenami tego zegarka? Byłem o krok od zakupu w styczniu. Ceny na poziomie 220-230zł. Mijają 2 tygodnie, a ceny +100 zł albo i więcej.
Jestem zdecydowany na zakup, ale przeraża mnie fakt, że przez swoją opieszałość muszę teraz tyle płacić.
Aż tak bardzo na czasie mi nie zależy. Stąd pytanie i prośba. Czy jakiś dobry człowiek pomoże mi ściągnąć z dalekiego wschodu po lepszych pieniądzach ten model?
W razie czego piszcie tutaj albo na PW. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-02-02, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
:
Buczo, takie ceny to były... ale w Chinach. ;) W PL raczej bliżej 300 PLN.

Jakby co to mogę pomóc w ściągnięciu zegarka z HK ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dokładnie to coś około 337zł :))
Ale jeszcze parę dni temu po 225 u jednego sprzedawcy. Nawet byłem z nim ugadany, że jak uzbierał diengi to odezwę się na maila i sfinalizujemy transakcję. Napisałem, ale facet milczy od tygodnia.

Michał dzięki za chęć pomocy. Obserwuje jeszcze coś używanego na naszym allegro. Jak wyczerpię wszelkie możliwości to pewnie się do Ciebie uśmiechnę :)

:
Może chodzi o niedokładność w nazwie modelu?

Według ebay.com: 159 USD lub: 60 USD.

Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-02-03, 12:38, w całości zmieniany 1 raz
John Smith
:
Buczo, najgorsze, że sporo podrób jest i czasem strach kupować na allegro. :głową w mur: w zasadzie na ebay'u u niesprawdzonych sprzedawców także..

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał napisał/a:
Buczo, najgorsze, że sporo podrób jest i czasem strach kupować na allegro. :głową w mur: w zasadzie na ebay'u u niesprawdzonych sprzedawców także..
To prawda, to bardzo często podrabiane zegarki są...

John Smith
:
Polecam ten sklep: http://www.nywatchstore.com/cagmodw3.html
Cena: $53 + $16 przesyłka
Swojego tam kupiłem i wszystko było cacy. :)

Szymon
[Usunięty]
:
JohnSmith napisał/a:
Morze chodzi o niedokładność w nazwie modelu?

:głową w mur: :głową w mur: :głową w mur: Może, Może, Może plask

:
Buczo, a może by dołożyć parę PLN i za ok 250 kupić GW5600 http://www.nywatchstore.com/cagatsomewam.html z Solarem i Wave'm.

edyta:

no i doczytałem, że Wave jest dwuzakresowy i działa tylko w USA i Japonii... :głową w mur:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-03, 01:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale za 108$ + szip jest GWM 5600, który ma już wszystko :)

:
Cezar napisał/a:
jest GWM 5600, który ma już wszystko

Mądrego to i dobrze posłuchać. :))

:
Nie słuchać, tylko brać :)
http://www.nywatchstore.com/gwm56101.html
Chyba też się skuszę, choć nie wiem, czy wielkość mi podejdzie...czwarty raz hmmm

:
Ja się sam zastanawiam nad jakimś G. ale raczej trochę większym niż koperta od 5600. Póki co nie wiem jeszcze jakim... raczej coś z Wavem i Solarem. Może jutro założę temat do pospamowania. :))

:
Michał, bierz mojego GW 4000 1A :)

:
Cezar kusisz :)) Chciałbym bardzo kupić ten model, ale chyba budżetu nie naciągnę.
Eh fajny ten GWM 5600, podoba mi się ta czerwona ramka...i więcej na ekraniku się dzieje :))

Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-02-03, 01:41, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum