Tak jak w temacie może ktoś gdzieś widział niebieskiego Orienta Raya w dobrej cenie i najważniejsze żeby się dało bez dodatkowych opłat wyrwać.
Edyta: chodzi mi o wersję na bransolecie.
Odpowiedz do tematu
: Gdzie kupić Orienta Blue Raya.
Ostatnio zmieniony przez Morion 2013-01-24, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Morion 2013-01-24, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-24, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-24, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez Morion 2013-01-24, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Na orientuhren za 119 euro plus 9,5 szip czyli to samo.
Ostatnio zmieniony przez Morion 2013-01-24, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Morion, ale tutaj masz ship kurierem, poza tym zobacz na kizi, coś mało ciekawie się zrobiło na orientuhren i są problemy np przy reklamacjach.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
No w sumie racja tylko, że spojrzałem sobie na mapę i lokalizacja orientuhren jest odemnie o jakieś 250km a schoeneuhren ponad 900
:
A to masz zamiar osobiście jechać po zegarek?
:
Nie, tylko chodzi mi o szybkość dostarczenia. Wydaje mi się że z orientuhren będzie szybciej.
:
Orientuhren wysyła zwykłą pocztą, shoene kurierem - więc sam sobie odpowiedz co będzie szybciej
:
Brałem trochę rzeczy które leciały z Niemiec zwykłą pocztą i były bardzo szybko. Mój kolega często też wysyła pocztę na drugi koniec Niemiec i korzysta z niemieckiej placówki również na drugi dzień rano są u adresata. Więc do niemieckiej poczty nie mam zastrzeżeń.
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-01-24, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Znajomek w zeszylm tyg klikal na orientuhren w poniedzialek zegarek a w czwartek mial go na reku. Ta poczta wcale nie jest taka zla.
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-01-24, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-24, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Może macie rację, niemniej choćby ze względu na problemy reklamacyjne wybrałbym shoene... bo znając moje szczęście na pewno coś byłoby nie tak z zegarkiem.
Poza tym od shoene kupowałem w Maju ur. i byłem zadowolony, w sumie to nadal jestem.
Poza tym od shoene kupowałem w Maju ur. i byłem zadowolony, w sumie to nadal jestem.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-24, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Wyczytałem na kmziz że na orientuhren nie ma niebieskiego i będzie gdzieś na początku lutego zresztą napisali że od 1 lutego do 10 mają sklep zamknięty. Wchodzę więc na shoene... z zamiarem zakupu a tu niebieskie się wyprzedały. Polećcie zatem jakiś azjatycki sklep najlepiej z darmową przesyłką i jaką opcję przesyłkową wybrać żeby dodatkowych opłat nie było.
:
Wygląda na to, że na shoene znów jest dostępny za 129 jurków.
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Maja?
Skad to?
Ktos z nim rozmawial?
Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-02-03, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Morion napisał/a: |
Wyczytałem na kmziz że na orientuhren nie ma niebieskiego i będzie gdzieś na początku lutego zresztą napisali że od 1 lutego do 10 mają sklep zamknięty. Wchodzę więc na shoene... z zamiarem zakupu a tu niebieskie się wyprzedały. Polećcie zatem jakiś azjatycki sklep najlepiej z darmową przesyłką i jaką opcję przesyłkową wybrać żeby dodatkowych opłat nie było. |
Maja?
Skad to?
Ktos z nim rozmawial?
Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-02-03, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Na głównej wisi w sklepie
Odpowiedz do tematu
rybak napisał/a: |
Skad to? |
Na głównej wisi w sklepie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW