Pekin model Everest (ZhuFeng)
Odpowiedz do tematu

:
Właśnie pracowałem nad stroną do firmowego katalogu, a to była taka wprawka :wink: :razz: , a werk zobaczysz dzisiaj na "żywca", nie mylić z browarem :lol:

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-03-24, 10:06, w całości zmieniany 2 razy
szeryf
[Usunięty]
:
svedos napisał/a:
szeryf napisał/a:
ALAMO napisał/a:
Bezpośrednio zatem idzie go kupić zapewne za około 550 zł ...

Masz już jakieś doświadzenia w bezpośrednim zakupie?

Alamosowi chodzi o cenę wyjściową, drogi Szeryfie.

Pomyślałem, że zdążył już znaleźć Mandaryna z zacięciem filologicznym, skierowanym w stronę języków indoeuropejskich :lol:

:
Tak dobrze to jeszcze nie jest. :wink:

:
Na jednej z aukcji u Samsona, pojawiło się taki brzydal w identycznej kopercie i ze
"zubożonym" mechanizmem, sami oceńcie jak wygląda .

http://cgi.ebay.com/Class...=item335ba0994d

:
W zeszłym roku wygrzebałem toto na ebayu i zapodałem newsa na Kizi. Pagan zwrócił uwagę na przypadkową zbieżność rozplanowania elementów tarczy. Rzeczywiście całkowicie przypadkowa ;)

Foch und Ch.
:
No patrz co za przypadek, ciekawe kto z kogo czerpał :wink: .

Jednak w tym przypadku chodziło mi raczej o zbieżność koperty i werku tego Samsona z Pekinem, a tak swoją drogą to nie ujmując ani Samsonowi , ani Vacheronowi, to ta tarcza jest brzydka jak dwunasta w noc listopadową. Moim skromnym zdaniem, ale ja to się nie znam :razz: .

:
A co ja mam powiedzieć? Ja się znam jeszcze mniej. ;)
No ale werk rzeczywiście taki sam. Ale ale, zastanawiam się czy to nie jest poprostu jakiś standardowy werk tylko mu zrobili mostek Drei-Viertel, jak to mawiał Gruppenfuhrer Muller jak go pytali ile zupy gulaszowej sobie winszuje?

Foch und Ch.
:
Nooo, powiedzmy prawie taki sam, jednak ten w Evereście jest wykonany na wyższym poziomie,kamienie osadzone na szatonach, mikroregulacja, zdobine wszystkie elementy mechanizmu- płyty, mostki itp.
A jak twierdzi jegomość Alamo konstrukcja werku jest oparta na bazie Miyoty 82XX.

:
Wykończenie jest bezdyskusyjne. Ten od Samsona wygląda paskudnie, a szkoda bo taki 3/4 mostek jest bardzo urokliwy. Mi kojarzy się z mechanizmami kieszonkowymi.

Foch und Ch.
:
Obydwie tarcze mi sie nie podobaja .
choc ten werk z mostkiem 3/4 bardzo gustownie wyglada

Blaz
[Usunięty]
:
Te uszy są straszliwe. :twisted:

:
Podepnę się pod temat. Mała sesyjka:

Ostatnio zmieniony przez machlo 2010-12-11, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Milcz jak ze mną rozmawiasz, już ci raz mówiłem, ale powtórzę :!: :evil:

:
Muszę powiedzieć, że na żywo wygląda o niebo lepiej! :)
Indeksy i wskazówki są pięknie wypolerowane i ładnie odbijają światło - niesamowity efekt. :twisted:

:
Pekin pierwsza klasa :!:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum