Z racji że dostałem na gwiazdkę "zestaw małego zegarmistrza", dostroiłem piernika co do sekundy
Przy okazji stwierdziłem, że mój maestro wykonał w środku wspaniałą robotę. Mechanizm wygląda jak prosto spod igły Pierwszej Moskiewskiej
Odpowiedz do tematu
:
Kumotrzy, ile ten Poljocik ma w uszach? Zanadbyłem takiego i w oczekiwaniu na przesyłkę czas zadbać o pasiorek
:
Dzięki. To szaleństwa nie ma
:
Ale za to mają inne zalety
:
Dorobiłem sie trzech 55g, jeden miał iść w swiat..ale jednak zostaje
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Tak (?)
klamocik007 napisał/a: |
zanabyłeś takiego z czarną tarczą?? |
Tak (?)
:
To widzę że ty mnie na allegro przebiłeś Dożo dałeś bo się zastanawiałem czy podbijać
:
Chyba nie ta aukcja akurat Polowałem na niego, ale niestety net się spiep... i nie mogłem licytnąć Kupiłem inny (wydaje się w sporo lepszym stanie,ale to na fotkach...) w opcji KUP TERAZ
:
Taki czarny jak na zdjęciu parę postów wyżej, tyle że bez paska, ktoś właśnie kliknął Kup Teraz za 35 zł. Spóźniłem się dosłownie chwilę, aukcję wyświetlono dopiero 12 razy
:
No "sensowne" aukcje znikają za szybko
Zostają dziwolągi za 230 kup teraz
Garp napisał/a: |
Taki czarny jak na zdjęciu parę postów wyżej, tyle że bez paska, ktoś właśnie kliknął Kup Teraz za 35 zł. Spóźniłem się dosłownie chwilę, aukcję wyświetlono dopiero 12 razy |
No "sensowne" aukcje znikają za szybko
Zostają dziwolągi za 230 kup teraz
Per Aspera Ad Astra
:
Ja kupiłem za 119 czy 125. w opcji KUP TERAZ.
:
Monter - graty za Poljoty. Fajnie razem wyglądają.
Jeszcze był jeden, z jasna tarczą pisany w cyrylicy. Stosunkowo rzadki. Jutro moze wrzucę foty.
Odpowiedz do tematu
Monter napisał/a: |
Dorobiłem sie trzech 55g, jeden miał iść w swiat..ale jednak zostaje
Obrazek |
Monter - graty za Poljoty. Fajnie razem wyglądają.
Jeszcze był jeden, z jasna tarczą pisany w cyrylicy. Stosunkowo rzadki. Jutro moze wrzucę foty.