Jest piękny.
Numer z Etą nie przejdzie.
Odpowiedz do tematu
:
:
Może to taki myk, żeby trafić do szerszej grupy klientów. Niektórych napis china made może odpychać. Sporo jest ludzi, którzy powtarzają stereotypy i za jedynie słuszne i dobre zegarki uznają tylko szwajcarskie. Taki gość kupi mewę swiss made i wszyscy są zadowoleni - chiny powiększą swój udział w światowej produkcji zegarków, a klient będzie zadowolony, że na nadgarstku szwajcara.
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Piękno prostoty bywa urzekające
Szkoda tylko, że dekielek tej mewy jest tak skromny... (no moze jeszcze made in china zamiast swiss "werken" bo to badziewiasto wygląda
Ale od buźki mnie zachwycił
Szkoda tylko, że dekielek tej mewy jest tak skromny... (no moze jeszcze made in china zamiast swiss "werken" bo to badziewiasto wygląda
Ale od buźki mnie zachwycił
:
No bardzo ladny, bardzo.
Lecz z taka cena to nigdy bym nie kupil...wole juz dolozyc ociupinke i cos Sinn'a chocby kupic.
Lecz z taka cena to nigdy bym nie kupil...wole juz dolozyc ociupinke i cos Sinn'a chocby kupic.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Zaprezentowałem go jako ciekawostkę, w tej cenie też bym wolał coś innego, ot choćby Hamiltona jakiego kilka postów wcześniej pokazał Spinneros.
:
Niełatwy wybór. Tu słis muwment, tam słis muwment
svedos napisał/a: |
w tej cenie też bym wolał coś innego, ot choćby Hamiltona |
Niełatwy wybór. Tu słis muwment, tam słis muwment
:
W tym wątku http://forums.watchuseek....ad.php?t=380071 jeden z forumowiczów wspomina, że zasięgnął języka na chińskim forum odnośnie tego zegarka i dowiedział się, że ten model mógł być zrobiony wyłącznie na zamówienie sprzedawcy z TB (który ponoć już zasłynął z tego typu "oryginalnych" pomysłów), który na własną rękę wyposażył tą Mewę w ETĘ i ochrzcił ją mianem M299S Prawdziwość tego przypuszczenia potwierdzałby fakt, iż nikt inny na TB nie ma go dotychczas w ofercie
:
Odpowiedz do tematu
Jeśli to prawda , to niezły numer wyciął sprzedawca z Chin, sam kreuje politykę produkcyjną Sea Gulla, to się nazywa wziąć sprawy w swoje ręce.