Amfibia i Albatros
Odpowiedz do tematu

:
Szymek nie kryguj się jak panienka na wydaniu tylko jak starsi mówią to się słuchaj ;)

:
Panie Szymonie zdjęcia wypasione. Gołym okiem widać miłość do fotografowanych przedmiotów :mrgreen:

:
Szymek gratuluję zegarków i fotek - wyszły wspaniale :0 Jak odkładam na "kiedyś" zakup niebieskiego nurasa to znów mnie dopadł dzięki Tobie i tym fotkom.
P.S
I nie bądź taki skromny - fotki naprawdę wyszły zaj... ekhem... ładnie :)

:
To trochę z dzisiejszej wiem że już wam się to znudziło , ale musiałem przetestować Heliosa z 8 listkami.
Takie lekkie bokeh

Takie tam o

I na koniec Majking Of

Pozdrawiam :twisted:

:
Szymek dwa pierwsze fajne, ale ten ze szklanką

:
Wiem że ostatnie jest fee, ale dopiero uczę się robić zdjęcia stałką i na full manualu :D

:
Amfie należny jest większy szacunek przy zanurzeniu! Mogłeś choć o lepszy pojemnik zadbć, o, tak jak mua ;) :lol: :

:
Nie miałem dzisiaj weny :C :evil:

:
A ja jeszcze nie mam w kolekcji niebieskiego nurka. Wstyd!! Gdzie takie ładne okazy nabyliście? Allegro?

:
Niebieski Nuras : Allegro
Albatros: Bazarek

:
to w szklance wyszło świetnie :cool:

lupus64
[Usunięty]
: Re: Amfibia i Albatros
Szymek napisał/a:
Na początek poleci Amfibia na dobrze znanym 2416b
Obrazek
Zdjęcia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I 3 Bonusy :twisted: Zwiastujące że wiosna już blisko
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Albatros pierwszy raz taki egzemplarz widzę :shock: , na allegro jest podobny ale składak.
Mechanizm 2414 , mam taką nadzieję bo zakręcony dekielek jest bardzo mocno
Obrazek
Zdjęcia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I na koniec Bonus:
Obrazek
Panowie Teraz wasza kolej :D

Witaj, mam dokładnie takiego samego Albatrosa, poszukuję do niego obrotowego pierścienia. Może masz jakieś namiary? Pozdrawiam.

:
lupus64 napisał/a:
Witaj, mam dokładnie takiego samego Albatrosa, poszukuję do niego obrotowego pierścienia. Może masz jakieś namiary? Pozdrawiam.

Ciężko będzie zdobyć taki pierścień , jedynie jakiegoś trupka musisz znaleźć

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum