Kupiona w zeszlym roku, ale doszla w tym - pierwszy nabytek 2013. Piekna "waflowa" tarcza, nie najgorsza koperta. Oryginalne, sygnowane, bardzo "niskie" szkielko - bylo niezle poryte, ale dalem rade wypolerowac.
Dekielek troche porysany, ale medalion w ladnym stanie.
No i werk, bumpery w konstelacjach to jednak wzgledna rzadkosc i sa dosc poszukiwane. Referencja 2652 - taka, jak ma byc:
Zostaje ze mna.
Odpowiedz do tematu
: Jeszcze jedna Connie.
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2013-01-13, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Ten to wpadnoe ma chwilę i jak łupnie to trzymajcie narody....poszukaj sobie Zbyszek jakiejś świeżej zaspy..
...poprawiłem się
...poprawiłem się
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2013-01-13, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
:
świetny jest, szczere gratulacje
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
Zegar robi wrażenie!
Svedos, z tą świeżością lepiej przemyśl, bo jak Cie Fazi dopadnie...
Svedos, z tą świeżością lepiej przemyśl, bo jak Cie Fazi dopadnie...
:
+1
...hejtuję...
Svedos napisał/a: |
Ten to wpadnoe ma chwilę i jak łupnie to trzymajcie narody....poszukaj sobie Zbyszek jakiejś świeżej zaspy..
...poprawiłem się |
+1
...hejtuję...
:
Taki zegarek zasługuje na to, aby trafić w dobre ręce - szczerze gratuluję! (choć to karygodna propaganda swiss made ).
Koperta gold cap wymaga jeszcze trochę polerki.
Koperta gold cap wymaga jeszcze trochę polerki.
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Odpowiedz do tematu
faktura tarczy na tak, dekiel na tak, werk na tak, napisy na tarczy na nie.
Myślałem że bogate piśmiennictwo to wymysł obecnych czasów ale jak widać się myliłem.
Myślałem że bogate piśmiennictwo to wymysł obecnych czasów ale jak widać się myliłem.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.