Wostok kontra Poljot ?
Odpowiedz do tematu

:
świeży i ożywczy powiem zachodu :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Tak jak zły pieniądz wypiera dobry,tak te paskudy wyparły porządne zegarki :głową w mur:

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Przy współcześnie produkowanych plastikowych kwarcach, ówczesne paskudy to perełki cool

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2013-01-07, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди! :wkurzony:
:
wybieram poljota , mam ich najwięcej , dodam, że ze starszych zegarków najczęściej noszę poljota 55g

:
JA mogę powiedzieć że z nowszych zegarków noszę 55g :) który wyparł Amfibie.

:
buran napisał/a:
Ja chyba jednak wolę Poljota.Jak by Wostok zapakował 2809 w porządną stalową kopertę,dał porządną tarczę i wskazówki jak w Poljotach eksportowych to byłby zegarek idealny.

Pewnie widzieliście. Tylko fond acier inoxydable ale mam go wciąż w pamięci...

Spam
[Usunięty]
:
...piękny... takiego to bym ponosił...

:
Mzeg, a fpyska nie chcesz obskoczyć przy wieczorze :?: plask Musiałeś mnie podenerwować :?: ;)

Maras68
[Usunięty]
:
...rewelka...przygarnąłbym bym i nosił... cool

:
Eeeeeee... :shock:

Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Eeeeeee... :shock:

...no...też uważam, że Zenith się chowa... nigdy takiego nie będę miał :głową w mur:

:
Czemu takich nie robili :głową w mur: Dopiero na makro widać jaki to piękny i ładnie wykończony mechanizm.

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Aż oczy rosną od patrzenia :shock:
u mnie Poljocik 55g zmienia się z Amfibią

Ostatnio zmieniony przez Karolus 2013-01-08, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
:
A dla mnie w związku z tym że nie noszę żadnego z nich ( szkoda mi ) to traktuję je równo :)

A ten Wostok od Netgrafika to mnie zawsze powalał :głową w mur:

Pozdrawiam
Kris

Moja kolekcja!
:
Cała ta stronka jest powalająca :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum