Czy ktoś użytkuje uhrforum.de?
Odpowiedz do tematu

: Czy ktoś użytkuje uhrforum.de?
Hej,

z takim zapytaniem.. Czy któryś z kumotrów, zagląda i użytkuje forum zegarkowe u naszych zachodnich sąsiadów, a mianowicie uhrforum.de ? Wpadł mi w oko zegar wystawiony na tamtejszym bazarku,jednak nie mogę się zarejestrować, mają jakiś dziwny system gdzie 'furtka' rejestracji jest otwarta co kilka dni. Dziś akurat nie :( Może ktoś już jest użytkownikiem wspomnianego forum i mógłby pomóc mi ugryźć orientalny kąsek? :)

Pozdrawiam

Let's watch!
:
Wal do Rybaka :)

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Na 100% widziałem tam Karolewskiej, skrobnij do niego PW. A BTW ja też kiedyś próbowałem się tam zalogować ale odpuściłem. Za słabo szprecham, żeby aktywnie korzystać :(

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
bow napisał/a:
Wal do Rybaka :)

pisałem,to nie jego wody;)

Let's watch!
:
Zinajda chyba się tam udziela.

:
posyłam kumotrom pw może się uda jakiś kontakt zza Odry złapać;)

[ Dodano: 2013-01-04, 11:20 ]
Karolewskiej to jest gość cool powiem Wam tyle, że sprawy dzięki niemu już dogadane i przy pomyślnych wiatrach w przyszłym tygodniu pochwalę się nowym, orientalnym nabytkiem :))

Pozdrawiam i dzięki kumotrom,za wszelką kontaktową pomoc pifko

Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-01-04, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
Let's watch!
:
Cieszę się, że mogłem pomóc :)

:
LOUISS napisał/a:

Karolewskiej to jest gość cool

Karol chyba na każdym większym europejskim i nie tylko forum się udziela ;)

Na unforum też się nie rejestruję, bo po niemiecku nie za bardzo nawet z tłumaczem mi idzie :P
Wiem, że jak zajdzie potrzeba to Karol pomoże ogarnąć temat :) Robiłem w zeszłym roku deal na ebayu - Archimede - z pewnym Niemcem i stwierdzam, że to solidny kontrahent był cool

World Wide Watches
:
grizly napisał/a:
LOUISS Mako niebieskiego kupiłeś ?

w rzeczy samej cool

Let's watch!
:
LOUISS, graty pifko

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał G. napisał/a:
LOUISS, graty pifko

Dzięki pifko ;) pierwszy w tym roku zakup i już się nie mogę doczekać, chociaż wiem, że dopiero 'przybite' no i troszkę czasu potrzeba, aż wskoczy na łape:) mimo wszystko czekam z niecierpliwością :popcorn:

Let's watch!
:
Rozumiem, że niebieski? :))

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
jedyny słuszny wybór cool

Let's watch!
:
LOUISS Gratulacje, bardzo dobry wybór :) .Wiem bo miałem cool :))

Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni :/
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum