Zbiorek Klamocika
Odpowiedz do tematu

:
Sportiwnyj

Coś Ty zrobił temu misiu :)) :)) :))

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
piękna kolekcja ,żal tylko, że w porównaniu z resztą w takim marnym stanie owalny wostok , dałbym też ładniejszy pasek dla poljota 55g

armian
[Usunięty]
:
Mały tuning optyczny, siakieś wskzówkowe zawirowania czy cuś. Niech ucieszy potencjalnego nabywcę.

:
Ten sprtowiec ma fajny mechanizm reszta to różnie bywa :) tarcza była ratowana z zielonawego nalotu od jakiegoś smaru nie usuwalnego izopropylem. Na allegro jest bo mi się w pudełku nie mieści, wymienić tarczę i jest sportowiec pełną gębą, cena nie jest za wysoka. Jak nie sprzedam a kupię trupka to będę miał części :) . Pasek do 55g mi pasuje idealnie :) Owalny wostok jest po dziadku. Dlatego go trzymam. On z nim robił wszystko. Przekopywał ogródek kosił trawę naprawiał samochód.

Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2013-01-01, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
:
klamocik007 napisał/a:
Owalny wostok jest po dziadku. Dlatego go trzymam. On z nim robił wszystko. Przekopywał ogródek kosił trawę naprawiał samochód.

Jakbyś chciał go kiedyś reanimować to posiadam do takiego białą tarczę, choć nie wiem czy by pasowała do złotej koperty (u mnie był w srebrnej ale się jej ucho ułamało i mechanizm poszedł gdzieś w kumotrów).

po skończonej partii i królowie,
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
:
Dzięki. Ale chce go zachować w oryginalnym stanie. Bez ingerencji, to jest paniątka. Dziadek w takim chodził i z takim paskiem i tego nie zmieniam. Mogę sobie kupić inny nowy :)

Woytec60
[Usunięty]
:
Nie zbieram radzieckich i rosyjskich ale kiolekcja wygląda imponująco.
Gratuluję :)

:
Sława lodówka

jest cudna :))

Rakieta 24h

Sława kwarcowa

:
Bardzo ładny sprzęt AGD :)
Gratulacje.

:
A ja w pudełku znalazłem trupka za 2 złocisze włożyłem w niego 20 i jest moja pierwsza czerwona 12 :) myślałem że one są trochu większe.

zegarek z 51 roku

[ Dodano: 2013-02-23, 11:34 ]
Najnowsze nabytki. Sam się zaskoczyłem że mi się trafiły. W sumie to tylko 100PLN pifko

Poljocik de luksiak w bardzo dobrym stanie jedynie to chyba koronka nieoryginalna.

No i stalowy Poljot 55g Mam białego teraz czarny. Jedynie plexi do wymiany bo trochę pęknięta i nieoryginalna.

[ Dodano: 2013-02-26, 20:46 ]
Zapomniałem porobić zdjęcia kieszonce kupionej pod koniec stycznia. Minerva najwyraźniej z przeznaczeniem do armii. Piękna jest :)

Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2013-01-26, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum